Her er beviset på tennisstjernens forlovelse

- Hun trengte en diamantring som var like stor som henne.

BLIR GIFT KVINNE:  Maria Sharapova kan se fram til å snart bli en gift kvinne, etter at tennisstjernen i october forlovet seg med kjæresten Sasha Vujacic. Foto: Stella Pictures
BLIR GIFT KVINNE: Maria Sharapova kan se fram til å snart bli en gift kvinne, etter at tennisstjernen i october forlovet seg med kjæresten Sasha Vujacic. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den russiske tennisspilleren Maria Sharapova forlovet seg i oktober med basketballspilleren Sasha Vujacic, men har nølt med å vise fram forlovelsesringen - inntil nå.

Da den 1,87 meter høye kvinnen tidligere denne måneden deltok i en tennisturnering i Roma, brukte hun en stor diamantring som et stort bevis på at hun ikke lenger er en singel kvinne.

Og Sasha - som til daglig spiller basketball for NBA-laget New Jersey Nets - har måttet grave dypt i lommeboka for å finne den rette ringen til sin kjære.

Ifølge nettsiden UsMagazine.com koster diamantringen over 1,3 millioner kroner!


- Hun trengte en diamantring, som var like stor som henne, skriver avisen Daily Mail i en kommentar.

Sharapova trenger imidlertid ikke være redd for at hun blir tårnende over kjæresten i det kommende bryllupet.

Sasha måler nemlig hele 2 meter på strømpelesten...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hodeløst lik funnet ved Paul McCartneys hjem