HETT: Nok en gang er det hett mellom Aylar Lie og «Basshunter» i en av hans musikkvideoer. Her fra den ferske videoen til hans låt «Northern Light».   Foto: YouTube
HETT: Nok en gang er det hett mellom Aylar Lie og «Basshunter» i en av hans musikkvideoer. Her fra den ferske videoen til hans låt «Northern Light». Foto: YouTubeVis mer

Her er Aylars video-comeback

Nok en gang hete scener for Aylar i «Basshunter»-video.

SEOGHØR.NO: Aylar Lie (28) har tidligere fått mye oppmerksomhet for sine sexy roller i flere av musikkvideoene til den svenske artisten Jonas «Basshunter» Altberg (27).

Nå gjør den norske modellen comeback i musikkvideoen til den populære svensken, i den nye videoen til hans låt «Northern Light».

Musikkvideoen, som er innspilt i Los Angeles, viser Aylar og «Basshunter» på en romantisk roadtrip, der Aylar på slutten av videoen forlater en fest med antydning om dramatiske konsekvenser.

Da «Basshunter» og Aylar spilte inn videoen til låten «Angel in the night» i Norge i 2008, sa Altberg til Seoghør.no at han er en stor fan av den norske modellen.

Han spøkte også med at han ødela opptakene med vilje.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Se musikkvideoen her: