Her er Aylar i ny video

- 50 Cent har omtalt musikkvideoen på sin egen blogg.

MUSIKKVIDEO: Da Arash og Timbuktu skulle spille inn musikkvideo for sangen «Dasa Bala» trengte de en lekker jente, og valget falt på Aylar.
MUSIKKVIDEO: Da Arash og Timbuktu skulle spille inn musikkvideo for sangen «Dasa Bala» trengte de en lekker jente, og valget falt på Aylar. Vis mer
Se Aylars musikkvideo nederst i saken!

SEHER.NO:  Den norske modellen Aylar Lie (26) stiller opp i musikkvideo sammen med Timbuktu og den iranske artisten Arash.

Singelen «Dasa Bala» («Put your hands up») ble opprinnelig lansert i anledning Arash`«Donya»-album i 2008, men sangen blir nå relansert med musikkvideo, og den tidligere glamoumodellen både danser og synger i videoen som ble lansert i dag.

I videoen kan man se Aylar i en utdringet dressjakke, med en liten hotpants under. Hun starter med å gå som en modell på catwalken, til å posere lekent på en stol.

Musikkvideoen ble filmet i Dubai i februar. Foruten en Rolls-Royce som blir kjørt av Arash og Aylar, er det likevel lite som minner om De forente arabiske emirater.

I fjor kom Arashs låt «Always» med aserbajdsjanske Aysel på tredjeplass i Melodi Grand Prix, kun slått av Aylars skuespillerkollega Alexander Rybak og Yohanna.

26-åringen fra Oslo er også aktuell med singelen «Ocean's Drive», som utgis av det store, britiske selskapet Ministry of Sound, skriver Side2.

Aylars manager David Eriksen sier til 730.no at han tror sangen har stort potensial, og det kan det virke som om flere er enig i. Ingen mindre enn rapperen 50 Cent har nemlig omtalt musikkvideoen på sin egen blogg.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ikke aktuelt å synge i Norge