Her er Audrinas nye kjæreste

- Hun er helt fantastisk, forteller Audrina Patridges nye flamme.

<strong>NOK ET FORHOLD:</strong> Audrina skal ha sperret øynene opp for polo-spilleren kun dager etter at forholdet til Corey Bohan tok slutt. Foto: All Over Press
NOK ET FORHOLD: Audrina skal ha sperret øynene opp for polo-spilleren kun dager etter at forholdet til Corey Bohan tok slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (25) ble nylig singel etter at forholdet med BMX-syklisten Corey Bohan tok slutt.

Det førte til en rekke sinte Twitter-meldinger fra Bohan, som mente Patridge var tom og råtten innvendig.

Patridge skal selv ha kommet seg raskt over bruddet, og etter kun få dager som singel, møtte hun polo-spilleren Nic Roldan, mens hun spilte inn sin nye TV-serie «Audrina».

- Gjennom hele kvelden lo de sammen og klarte ikke å holde hendene unna hverandre. Audrina så ut til å ha sitt livs kveld, hun danset og minglet med gjestene, men man kunne se at hun var spesielt opptatt av Nic, sa en kilde til Us Weekly i slutten av mars.

Nå forteller det nye paret at de tar én ting om gangen.

- Vi har datet i noen uker nå, hun er helt fantastisk, forteller Roldan til RadarOnline.

- Forholdet blomstrer. De er i ferd med å bli ordentlig kjent med hverandre og de har det veldig morsomt sammen, sier en kilde ifølge nettstedet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun er hjerteløs og råtten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer