<strong>IKKE KRAV TIL TI:</strong> - Bøndene må ikke velge med seg ti friere, men de kan velge seg ut inntil ti. Svein, Bente og Linda valgte med seg ni totalt, mens én ikke var til stede hos hver av dem, forteller presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV  Foto: TV 2
IKKE KRAV TIL TI: - Bøndene må ikke velge med seg ti friere, men de kan velge seg ut inntil ti. Svein, Bente og Linda valgte med seg ni totalt, mens én ikke var til stede hos hver av dem, forteller presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV Foto: TV 2 Vis mer

Her er årsaken til at flere TV-friere mangler

Finner du syv feil på disse bildene?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag er det klart for enda en episode av årets «Jakten på kjærligheten». Forrige uke ble det klart at det er Linda Bjørnes, Svein Bøylestad, Bente Fremo og Roar Husetuft TV-seerne vil få gleden av å kunne følge utover høsten. Mandag skal bøndene møte frierne sine for første gang - til speed-date.

De fire kjærlighetshungrige TV-bøndene skulle i forrige uke velge ut hvilke ti friere de ville ha med seg videre i programmet. Av pressebildene som er tatt av bøndene med sine utvalgte beilere, ser man imidlertid at det samlede friertallet ikke er 40 - men så lite som 33.

Det har sin naturlige forklaring.

- Bøndene må ikke velge med seg ti friere, men de kan velge seg ut inntil ti. Svein og Bente valgte med seg ni totalt, mens én ikke var til stede under fellesfotoene hos hver av dem, forteller presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland, til Seher.no.

På bildene har Svein med seg åtte friere, mens Bente, Roar og Linda har med seg henholdsvis åtte, ni og åtte friere. Til Seher.no forteller Linda Bjørnes at en av frierne ikke fikk vært til stede under fotoseansen, mens en trakk seg fra speed-daten.

- Jeg valgte i utgangspunktet ti friere. Men det var en som trakk seg i siste liten uten at jeg husker grunnen til det, slik at det totalt ble ni for min del. I tillegg var det en som ikke rakk komme ned, sier hun til Seher.no.

Ifølge Katrine Wergeland i TV 2 er det ikke uvanlig i «Jakten på kjærligheten»-sammenheng at ikke alle frierne er med på bildene som blir tatt.

- Dette har å gjøre med praktiske ting. Noen måtte reise hjem i forbindelse med jobb og skole da bildene ble tatt. Dette er ikke noe nytt, det er noe som har skjedd hvert år, mener hun.

Wergelands forklaring støttes av en av de andre bøndene i programmet, Svein Bøylestad, som totalt fikk 84 kjærlighetsbrev fra interesserte kvinner rundt om i landet.

- Fotodelen ble gjort den ene dagen av totalt to dager under speed-daten, og det var ikke alle som kunne være der i to dager, forteller Bøylestad til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han leker med meg og samboeren sin  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer