- Her er Arnolds ukjente sønn

- Det er en smertefull tid, sier den forsmådde kona etter utroskapsskandalen.

ELSKERINNEN OG SØNNEN: Mildred Baena skal være mor til Arnold Schwarzeneggers ukjente sønn. Ifølge nettstedet TMZ er gutten på bildet angivelig skuespillerens sønn. Bildet er sladdet av bildebyrået Splash News hensyn til amerikansk lovgivning. Foto: All Over Press
ELSKERINNEN OG SØNNEN: Mildred Baena skal være mor til Arnold Schwarzeneggers ukjente sønn. Ifølge nettstedet TMZ er gutten på bildet angivelig skuespillerens sønn. Bildet er sladdet av bildebyrået Splash News hensyn til amerikansk lovgivning. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skilsmissen mellom den tidligere «Terminator»-stjernen og guvernøren i California, Arnold Schwarzenegger, og hans kone Maria Shriver (55) slo ned som en bombe i Hollywood, da den ble kjent i forrige uke.

Og denne uken bekreftet Arnold til L.A. Times at han ikke bare var utro mot kona, men også fikk barn med en elskerinne.

Ifølge TMZ er det den tidligere husholdersken og assistenten Mildred Patricia Baena som er skuespillerens tidligere elskerinne. Beana skal ha jobbet hos Schwarzenegger i over 20 år, og hatt ansvar for alt fra matlaging til husvask.

Kilder fortetter til nettstedet at assistenten skal ha fortalt venner at hun og Schwarzenegger skal ha hatt ubeskyttet sex rundt om i familiens hus fra slutten av 90-tallet. Baena skal imidlertid aldri ha overnattet i huset, og paret ble dermed aldri tatt på fersken i å ha sex.

Det har nå lekket flere bilder av Schwarzeneggers elskerinne og ukjente sønn, som skal være 10 eller 11 år,  ifølge TMZ skal sønnen være slående lik kjendisfaren.

 
Bildene som er lekket ut, er sladdet av amerikanske bildebyråer av hensyn til amerikansk lovgivning, der det ikke er tillatt å vise bilder av mindreårige uten tillatelse fra foreldrene.

Kun en uke etter «Terminator»-stjernens skilsmisse ble kjent, snakker for første gang hans kone ut om skandalen som rammet familien.

- Det er en smertefull og hjerteskjærende tid. Som mamma, er jeg mest bekymret for barna. Jeg ber om medfølelse, respekt og privatliv mens jeg og mine barn forsøker å gjenoppbygge livene våre, sier
Shriver i en pressemelding til Us Magazine.

Og det er ingen tvil om at utroskapsskandalen sårer barna. Skuespillerens eldste sønn, Patrick (17), uttrykker nemlig følelsene sine på Twitter.

- Noen ganger føler man seg som dritt, noen ganger vil man bare gi opp og være normal for en stund, men samtidlig elsker jeg familien min mer enn noe annet, skrev 17-åringen på Twitter tirsdag.

Patrick er den eldste av fire barn som Shriver og Swarzenegger har sammen. Paret var gift i 25 år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk barn med ansatt  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer