FIRE BØNDER: Ola, Silje, Ragnhild og Guro fikk flest frierbrev, og tok seg dermed videre i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2/Montasje: Seher.no
FIRE BØNDER: Ola, Silje, Ragnhild og Guro fikk flest frierbrev, og tok seg dermed videre i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2/Montasje: Seher.noVis mer

Her er årets TV-bønder

Det er duket for en historisk bonderomantikk. Sjekk årets TV-bønder her!

SEHER.NO: Endelig er det offentliggjort hvilke bønder som går videre i "Jakten på kjærligheten". Av årets åtte bønder, som ble presentert i mai, er det fire som skal følges tett denne høsten. De fire er Ragnhild Strømmen Strand (23), Guro Huseby (28), Ola Sylte (29) og Silje Stensland (28). 

- Skikkelig nervøs!
I tirsdagens sesongpremiere av det populære bonderomantikk-programmet var programleder Katrine Moholt (37) klar med brevbunkene - og tok turen rundt til alle de aktuelle gårdene. Og mange ble kanskje overrasket over hvilke fire bønder man får gleden av å følge denne høsten.

For første gang i "Jakten på kjærlighetens" historie er nemlig tre av bøndene jenter. Dermed får man altså stifte bekjentskap med både mannlige og kvinnelige bønder og friere denne sesongen.

- Det var utrolig spennende, og jeg var skikkelig nervøs da jeg fikk brevene. Alle åtte bøndene er kjempeflotte, så jeg hadde ingen anelse på om jeg skulle gå videre eller ikke. Men det var selvfølgelig hyggelig at jeg var en av dem, sier Guro Huseby til Seher.no.

Guro fikk 45 brev fra ivrige beundrere rundt om i landet. I tillegg mottok hun fem brev etter fristen var gått ut. Og 28-åringen er imponert over innholdet i mange av dem.

- Mange av brevene er fine, selv om det er ganske varierende hvor mye hver og én forteller om seg selv. Men jeg er imponert over hvor åpne folk faktisk er, jeg blir veldig sjarmert - og ikke minst overrasket - over hvor personlige noen av brevene er. Derfor var det også noen ganger vanskelig å plukke ut hvem som var "ja" og hvem som var "nei" for meg, forteller hun.

- Det blir koselig
Hver av de fire bøndene har nå plukket ut ti friere som de skal på speed-dating med. Guro innrømmer derimot at noen av frierbrevene umiddelbart ble forkastet.

- Ja, jeg er veldig opptatt av at han ikke skal være for gammel eller for ung. I tillegg synes jeg det er litt "diskvalifiserende" dersom han har gård fra før, hvis det går an å se det sånn. Dessuten var det noen som skrev bare syv linjer, mens andre ikke hadde lagt ved bilde, sier hun.

For Huseby startet "Jakten på kjærligheten" i januar. Før det hadde hun vært singel i cirka halvannet år. Nå håper hun altså at hun skal møte sin livs kjærlighet gjennom bonderomantikken på TV 2.

- Jeg tror det blir koselig! Og jeg har selvfølgelig et veldig stort håp om å møte en mann. Men jeg må jo møte gutta først da, gliser den blide jenta, som gleder seg til "Jakten på kjærligheten"-fortsettelsen.

- Det blir en heftig opplevelse! sier hun.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Katrine setter frierne i skyggen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.