Gjør tv-comeback:

Her er årets «Torpet»-deltakere

- Vi drakk oss ganske fulle første kvelden, erkjenner Nils Kvalvik, som reiser hundre år tilbake i tid bare ett år etter at han gjorde det sist.

MER TV: Daniel Engeli Godø, Dineke Polderman og Nils Kvalvik er de tre som fra start av utgjør «Farmens» sidekonkurranse «Torpet» denne høsten. Foto: Alex Iversen / TV 2
MER TV: Daniel Engeli Godø, Dineke Polderman og Nils Kvalvik er de tre som fra start av utgjør «Farmens» sidekonkurranse «Torpet» denne høsten. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede neste uke er «Farmen» tilbake på tv-skjermen. Da skal 14 nye deltakere reise hundre år tilbake i tid - og denne gang skal de bo på en gård like ved Hurdal på Øvre Romerike i Viken fylke.

I fjor var det utfordrer Per Gunvald Haugen (46) som gikk helt til topps i programmet, og i år er det flere sterke kandidater som gjerne kan tenke seg å gjøre det samme.

VANLIGE MENNESKER: Men det trenger ikke å bety at alle er helt normale. Her er høstens «Farmen»-bønder! Video: Tor Lindseth/Rød Løper Vis mer

Fikk portvin

Det samme gjelder de tre deltakerne i sidekonkurransen «Torpet», som finner sted like i nærheten. Vinneren av «Torpet» tar seg etter hvert inn på hovedgården.

- Vi fikk en flaske portvin ved ankomst, så vi drakk oss ganske fulle første kvelden. Da gikk det i portvin og raspeballer, humrer én av «Torpet»-deltakerne, Nils Kvalvik (40), når Se og Hør møter de alle tre inne på den lille sidegården.

Kvalvik deltok i «Farmen» så sent som i fjor, men oppholdet endte i at han tok en for laget og trakk seg som en konsekvens av at flere deltakere hadde brutt coronarestriksjonene ved å ta seg til andre hytter i nærheten.

VIL VINNE: Nils Kvalvik er fast bestemt på at han skal vinne «Torpet» og dermed ta seg inn på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
VIL VINNE: Nils Kvalvik er fast bestemt på at han skal vinne «Torpet» og dermed ta seg inn på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Finnmarkingen er den andre deltakeren som ankommer «Torpet» i høst. Først ut er nemlig Daniel Godø (29), som var en del av «Farmen» i 2014. Han fikk den gang spesielt stor oppmerksomhet etter å ha stått fram som homofil i programmet.

- Trodde jeg var mentor

Portvinen Kvalvik sikter til drakk han i tospann med nettopp Godø.

- Daniel hadde ikke sett på «Farmen» siden han selv var med, og visste dermed ikke hvem jeg var da jeg ankom. Jeg hadde på meg sameantrekk, så han trodde først jeg var mentor, sier eks-«Farmen»-deltakeren med et smil.

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Den tredje personen som skal være med å kjempe om å ta seg inn på hovedgården er Dineke Polderman (49), som tok seg helt til finaleuken i 2018.

Får lønn for strevet

Denne gangen får trekløveret, i motsetning til sist de var med, betalt for deltakelsen.

- Sist hadde jeg lagt meg opp midler slik at jeg kunne reise til tv-innspillingen. Pengene er spist godt opp nå, så det er et veldig stort pluss at vi får betalt, sier Kvalvik.

- Ville du gjort det gratis?

- Det vet jeg ikke. Jeg har lyst til å si nei, men tror kanskje jeg til syvende og sist hadde gjort det uansett. Så godt kjenner jeg meg selv, erkjenner 40-åringen, som er fast bestemt på å kjempe seg inn på hovedgården, overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltaker avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer