Her er årets store kjendisbrudd

I år har kjærligheten kjølnet for mange par. Se alle kjendisbruddene her!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar i år skapte bruddet mellom det norske superparet Tone Damli Aaberge (25) og Aksel Hennie (38) sjokkbølger.

Etter at de hadde vært Norges største kjendispar siden sommeren 2009, tok lykken slutt i år.

– Jeg forsøker å få hverdagen til å fungere. Det er tøft, men det får gå, fortalte Tone den svenske avisen Expressen noen dager etter at de to brøt forlovelsen.

Tone og Aksel skulle etter planen smis i Hymens lenker i et eventyrbryllup på Sicilia i sommer.

Skiltes som venner

Også Isabella Martinsen (34) gikk inn i 2013 som nysingel. Den tidligere værdamen bekreftet bruddet med samboer Magnus Due-Tønnesen (31) overfor Se og Hør 2. nyttårsdag. De to skal ha bevart et vennskapelig forhold.

Etter halvannet år som kjærester var det slutt for det profilerte paret Charlotte Thorstvedt (27) og Henrik Thodesen (33) i mars. Da flyttet nemlig Charlotte ut av Henriks leilighet på Grünerløkka.

GOD TONE: Isabellla Martinsen og Magnus Due-Tønnesen brøt ved nyttårstider, men beholdt et vennskapelig forhold. Foto: Stella Pictures
GOD TONE: Isabellla Martinsen og Magnus Due-Tønnesen brøt ved nyttårstider, men beholdt et vennskapelig forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer

Også i mars fortalte Trine Grung (42) på bloggen sin at hun og fotballstjerne Jostein Flo (49) hadde gått hvert til sitt etter 15 år. Ettter bruddet fortsatte de å være gode venner.

- Vi kommer til å feire jul og bursdager sammen, og kommer kanskje til og med å reise på ferie sammen, uttalte hun til Her og Nå i mai.

Lillian Müller (61) og Maurice Rinaldi (66) brøt forlovelsen sin i sommer, etter over 13 år sammen. Den tidligere Playboy-modellen uttalte etter bruddet at hun tror de vil beholde vennskapet livet ut.

 

Slutt på søt musikk

Fotballspiller Steffen Iversen (36) og kona Anna Crane (38) gikk fra hverandre i sommer. Da hadde ikke paret bodd sammen på lenge, avslørte Iversen overfor Se og Hør.

Hele Norges «Idol», Kurt Nilsen (34) og hans kone Kristin Halvorsen (33) bestemte seg for å skilles i sommer, etter syv års ekteskap.

Lykken tok også slutt for Kurts manager, Jan Fredrik Karlsen (40), og Janne Formoe (37) for fjerde gang i høst. Så sent som i sommer var paret klare for å gjenoppta familielivet med datteren Felicia (7) i en luksusbolig på Oslos vestkant.

I september tok forholdet slutt for alpintesset Aksel Lund Svindal (30) og den amerikanske alpinisten julia Mancuso (29). Kjekkasen annonserte bruddet på sin Facebook-side. Travle timeplaner og store avstander er grunnen til at de to i dag bare er gode venner.

BRUDD: Artist Sondre Lerche og kona Mona Fastvold bestemte sge i høst for å skilles. Her avbildet på «Mission Impossible: Ghost Protocol»-premieren i fjor, sammen med skuespiller Gitte Witt (t.h). 
 Foto: Stella Pictures
BRUDD: Artist Sondre Lerche og kona Mona Fastvold bestemte sge i høst for å skilles. Her avbildet på «Mission Impossible: Ghost Protocol»-premieren i fjor, sammen med skuespiller Gitte Witt (t.h). Foto: Stella Pictures Vis mer

Også Sondre Lerche (31) og regissørkona Mona Fastvold Lerche (32) annonserte på Facebook at de skulle skilles. Bruddnyheten kom et par måneder etter at de hadde flyttet fra hverandre.

«Hotel Cæsar»-stjerne Kim-Daniel Sannes (27) og modellkjæresten Camilla Monsen (25) gjorde det også slutt denne høsten. «Skal vi danse»-finalisten har avslørt at det var tøft å skulle prestere på parketten med kjærlighetssorg.

Les enda mer om årets store norske kjendisbrudd i Se og Hør, som er i salg tirsdag.

LES OGSÅ: Brudd for Lene Alexandra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer