<strong>HAR FÅTT SOMMERJOBB:</strong> Nadia Hasnoui, Anne Lindmo og Hilde Hummelvoll skal alle dele på programlederrollen i årets Sommeåpent. Foto: SCANPIX
HAR FÅTT SOMMERJOBB: Nadia Hasnoui, Anne Lindmo og Hilde Hummelvoll skal alle dele på programlederrollen i årets Sommeåpent. Foto: SCANPIX Vis mer

Her er årets Sommeråpent-programledere

NRK satser på jenter i årets sending fra Operaen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hilde Hummelvoll, Nadia Hasnaoui og Anne Lindmo skal bytte på å sitte i programlederstolen når Sommeråpent starter på NRK. Det skriver VG.

Lindmo var programleder for samme program i 2007, mens Hummelvoll hadde jobben i fjor. For Hasnaoui blir det første gang hun skal være med å lede sommersatsningen.

- Det er jo litt artig at vi for en gang skyld kan kalle Nadia for ferskingen, hun som egentlig er veteranen blant oss med en hel perlerad av svære livesendinger bak seg, sier Lindmo til VG.

Årets Sommeråpent skal sendes hver kveld fra mandag til torsdag i hele sommer, og blir sendt fra en stor utescene ved Operaen i Oslo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sykdom i familien 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer