Her er årets "Skal vi danse"-stjerner

Stjernelag i årets "Skal vi danse". Du kan bli med - hvis du ser bort fra at det er 1. april i dag...

SKAL VI DANSE: Jorun Stiansen, Ingrid Schulerud, Stig Kjos, Jan Thomas (ikke endelig bekreftet), Triana Iglesias, Kristen Gislefoss, Manuela Ramin-Osmundsen (ikke endelig bekreftet), Hilde Lyrån, Christian Strand og Jahn Ivar ”Mini” Jakobsen. Men det Foto: SCANPIX/SEHER
SKAL VI DANSE: Jorun Stiansen, Ingrid Schulerud, Stig Kjos, Jan Thomas (ikke endelig bekreftet), Triana Iglesias, Kristen Gislefoss, Manuela Ramin-Osmundsen (ikke endelig bekreftet), Hilde Lyrån, Christian Strand og Jahn Ivar ”Mini” Jakobsen. Men det Foto: SCANPIX/SEHER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 


Var du blant de mange som ble lurt? Dette var årets aprilspøk fra Seher.no!Slik var reportasjen:


TV 2 har tidenes heftigste deltagere klare for "Skal vi danse". Og én av dem kan bli deg!

Det har vært knyttet spenning til hvorvidt det i det hele tatt skulle bli noen ny sesong av Skal vi danse på TV 2 i år.

Seher kan imidlertid avsløre at forberedelsen til Skal vi danse 2009 har pågått siden før jul, og at listen over årets deltakere nå – nesten er klar.

- Det vil bli ti deltagere, pluss en ekstra deltaker fra folket, røper en sentralt plassert kilde i TV 2 overfor Seher.no.

Seher.no har fått tilgang til en deltagerliste som beskrives som ”nesten endelig”. Etter hva Seher.no kjenner til, mangler det kun endelig bekreftelse fra stjernestylist Jan Thomas (42) og tidligere UDI-direktør og statsråd Manuela Ramin-Osmundsen (45).

For øvrig skal disse kjendisene ha sagt ja til å delta i det populære programmet:

Kvinner
Tidligere Idol-vinner Jorun Stiansen (25)
Nakenmodell og programleder Triana Iglesias (27)
Statsministerfrue Ingrid Schulerud (49)
Skuespiller Hilde Lyrån (46)


Menn
Fotballkommentator og tidligere fotballspiller Jahn Ivar ”Mini” Jakobsen (43)
Værmelder Kristen Gislefoss (52)

Tidligere Ungkaren Stig Kjos (31)
Programleder Christian Strand (28)


Verdt å merke seg spesielt er kanskje Ingrid Schulerud. Statsministeren gjør med sin "Skal vi danse"-deltagelse akkurat som sin danske kollega Anne-Mette Rasmussen (50), som ble nummer fire i fjorårets "Vild Med Dans".

Seher.no har vært i kontakt med samtlige av de ”Skal vi danse”-klare kjendisene, men ingen av disse vil kommentere opplysningene overhodet.

- Jeg kan bekrefte at jeg blir å se på tv til høsten, røper imidlertid den tidligere Ungkaren, Stig Kjos, overfor Seher.no

31-åringen er heller ikke helt er ukjent med dansgulvet.

- Jeg gikk på danseskole fra jeg var ti år til jeg var 17, forteller den sjarmerende ungkaren til Seher.no.

I tillegg til kjendisdeltagerne er Seher.no kjent med at TV 2 vil rekruttere en ellevte deltager fra "folket". Tv-kanalen vil om kort tid be danseinteresserte på alle nivåer sende en begrunnet søknad om å få være med i programmet.

Du kan allerede nå sende sin søknad til Seher.no, så vil vi viderebringe den til riktig instans TV 2 så snart deres mottakerapparat er klart.

Skriv en kort begrunnelse for hvorfor du bør få lov til å være deltager i årets "Skal vi danse" på TV 2 til høsten, og send den til oss...OBS! Denne saken var årets aprilspøk fra Seher.no. Takk til Stig Kjos for å ha bidratt med gode kommentarer i vår aprilspøk.Har du et ekte kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tidenes kjoletabbe i Skal vi danse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer