Her er årets Robinson-deltagere

- Jeg sa til Gud at «nå må du passe på at jeg våkner i morgen».

Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av alle årets Robinson-deltagere i bildespesialen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: I mars er det klart for premieren på tidenes første vinterversjon av realityprogrammet «Robinsonekspedisjonen», hvor deltakerne må kjempe for å overleve under iskalde forhold i Telemark.

Så kaldt har det vært at deltakerne en gang har måttet evakueres fra leiren.

-Jeg har ikke bedt til Gud siden jeg var 16 år, men gangen vi ble evkauert, sa jeg til Gud at «nå må du passe på at jeg våkner opp i morgen tidlig» sa deltageren Erik Werner Nilsen til Seher.no, da vi møtte ham i 25 kuldegrader på innspillingsstedet.

51-åringen  ble påmeldt av sin 14 år gamle sønn, uten at han visste om det. Og han legger ikke skjul på at overgangen til livet i Robinson-leiren var stor.

- Hjemme har du alt tilgjengelig. Du har mat, du har varme, men her blir alt i en hel annen setting.

Marthe Broby Frolaug - som kom til Norge som adoptivbarn - sier til Seher.no at en del av hennes motivasjon for å bli med er for å vise at hun kan overleve i den norske villmarken, selv om hun er mørk i huden.

- De som er mørke sånn som meg, har noe å se opp til nå når de se en vandrende neger i skogen, sier hun til Seher.no og smiler.

Se bilder av alle årets Robinson-deltagere i bildespesialen nedenfor!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi håper vi ikke må evakuere i natt også

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer