SEIRET: Live Nelvik og Ronny Brede Aase i NRK P3s «p3morgen» stakk både av med prisen for «Årets radionavn» og «Årets programlederteam» under Prix Radio fredag kveld.  Foto: NRK
SEIRET: Live Nelvik og Ronny Brede Aase i NRK P3s «p3morgen» stakk både av med prisen for «Årets radionavn» og «Årets programlederteam» under Prix Radio fredag kveld. Foto: NRK Vis mer

Her er «Årets radionavn»!

- Det var helt fantastisk.

Publisert
SEHER.NO: Fredag kveld ble Prix Radio, radiomediets svar på Gullruten, arrangert. Og vinneren av den gjeveste prisen på utdelingen, nemlig folkets radiopris «Årets radionavn», ble offentliggjort.

Folket avgjorde til slutt at det var Ronny Brede Aase og Live Nelvik i «p3morgen» på NRK P3 som gikk seirende ut blant de fire nominerte.

Dermed fikk «p3morgen»-programlederne den belønningen Live Nelvik (28) ønsket seg i forkant av prisutdelingen.

- Vi fortjener å vinne først og fremst fordi vi har stått opp utrolig tidlig veldig lenge, uttalte hun til Seher.no tidligere denne uken.

Live understreket samtidig at lytterne deres er utrolig lojale og at flere av dem sammenlignet det å stemme på dem i «Årets radionavn» med å stemme ved et stortingsvalg. Da seieren var et faktum fredag kveld, var også lytterne det første hun trakk frem.

- Det var helt fantastisk å vinne! Vi har verdens beste lyttere, de er helt unike, så vi takker dem masse, sa hun til Se og Hør etter prisutdelingen.

Da Seher.no spurte Live om forloveden Tore Sagen (30), som har vunnet prisen tre år på rad med Radioresepsjonen, heiet på henne, sa hun at hun tok det for gitt. Fredag kveld fortalte Live at hun allerede hadde ringt kjæresten og fortalt om seieren, og at han gratulerte og var veldig glad på hennes vegne. 

Men «Årets radionavn» var ikke den eneste utmerkelsen som ble Live og makkeren Ronny Brede til del under prisutdelingen. De ble også tildelt prisen for «Årets programlederteam», noe som muligens var en enda større overraskelse.

- På den prisen ble jeg helt tatt på senga, og hvilepulsen gikk virkelig opp til rask gange-puls, fortalte Live entusiastisk til Se og Hør.

Fem heldige vinnere av Tivoli dab radio, som har vært med å stemme frem «Årets radionavn» på Seher.no, vil snart få disse tilsendt i posten

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå er alt opp til Anders og legen 
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer