Her er årets Paradise-gjeng!

- De har funnet tonen fra første dag, sier Triana.

PARADISE-DEBUTANTER:  (f.v.) Øystein Wanoa, Yvonne Marielle Harjo Salamonsen, Petter Pilgaard, Nanna Dahlen, Mats André Petersen, Lene Sortevik, Ida Gran, Rune Gammelsether. Iris Giladi, Kevin Guzon og Noor Kamil. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
PARADISE-DEBUTANTER: (f.v.) Øystein Wanoa, Yvonne Marielle Harjo Salamonsen, Petter Pilgaard, Nanna Dahlen, Mats André Petersen, Lene Sortevik, Ida Gran, Rune Gammelsether. Iris Giladi, Kevin Guzon og Noor Kamil. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MEXICO/OSLO (SEHER.NO:) I mars er det klart for den første norske versjonen av skandaleserien "Paradise Hotel". Seher.no har fulgt innspillingen i Mexico og kan i dag presentere listen over deltakerne som sjekker inn på "Paradise Hotel" fra første dag. Se bildespesial med deltakerne nederst i artikkelen! I løpet av episodene som skal sendes på TV 3 fra mars og frem til sommeren, må deltakerne kjempe om å finne en av det andre kjønn å dele rom med. Den som ikke klarer det, står i fare for å ryke ut av kampen om førstepremien på 300 000 kroner. Programleder Triana Iglesias (26) - som fikk en dramatisk start på sitt Paradiseopphold da hun ble stukket av en rokke - har stor tro på at norske "Paradise Hotel" vil slå an blant seerne. - De er en veldig variert gjeng, men ser ut til å funnet tonen fra første dag. Og omgivelsene er jo helt fantastiske, sa Triana til Seher.no, da vi i januar møtte henne under innspillingen i Mexico. Den danske versjonen som i fjor ble sendt på TV3 fikk mye oppmerksomhet for å vise detaljerte sex-bilder fra deltakernes soverom. Men kanalen hevder de ikke legger noe på press på de norske deltakerne om hete natte-scener, selv om de har gjort kondomer lett tilgjengelig på settet. - Kondomer er tilgjengelig på forespørsel. Vi legger alt til rette for å skape romantiske omgivelser omgitt av luksus, god mat og drikke. Hva de velger å gjøre på soverommet får de bestemme selv. - Vi kan ikke utelukke at noe kan skje, og ville det vært uansvarlig å ikke gi tilgang til kondomer. Derfor har vi bestemt oss for å gjøre dem like lett tilgjengelig som de er i Oslo på en lørdagskveld, sier informasjonskonsulent Øyvind Skovli til Seher.no. Her er årets "hotellgjester" ( Se bildespesial nederst i artikkelen):Petter Pilgaard (29), investeringsrådgiver, Stabekk Kevin Guzon (27), servitør, Sandefjord Mats André Pedersen (22), bartender, Oslo Rune Gammelsether (25), selger, Mjøndalen Øystein Wanoa (22), modell, Hamar Lene Sortevik (22), flyvertinne, Tromsø Iris Giladi (23), bartender, Molde Noor Kamil (23), glamourmodell, Oslo Nanna Dahlen (22), danser, Tønsberg Yvonne Mariell Harjo Salamonsen (21),      Tana Ida Gran (21), glamourmodell, Råholt Se nærbilder av årets "Paradise"-gjeng her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer