VAKKER, VAKRERE, VAKREST: Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Michelle Williams og Emma Stone på den røde løperen på Oscar. Se flere kjoler og detaljer i bildespesialen nederst i saken. Foto: All over press
VAKKER, VAKRERE, VAKREST: Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Michelle Williams og Emma Stone på den røde løperen på Oscar. Se flere kjoler og detaljer i bildespesialen nederst i saken. Foto: All over press Vis mer

Her er årets Oscar-kjoler

Stjernene strålte på Hollywoods største festkveld.

Publisert
SEOGHØR.NO: Kjolene er alltid viktig hvert år under Oscar-utdelingen, og hele verden studerer stjernene når de går nedover den røde løperen på Kodak Theatre  i Hollywood.

Verdens største kjendiser skinner om kapp i silke, paljetter og juveler og kjendiser som Emma Stone, Angelina Jolie, Jennifer Aniston og Rooney Mara ser fantastiske ut år etter år i overdådige haute couture-kjoler fra noen av verdens mest luksuriøse motehus.

Rooney Mara kom i en hvit kjole fra Givenchy og ble beskrevet av Marie Claires moteredaktør Nina Garcia som en av de best kledde stjernene på grunn av de mange kontrastene i stilen.

Garcia var også entusiastisk over Michelle Williams korallkjole og kåret skuespilleren til kveldens best kledde.

- Hun er feminin, vakker og ser bra ut i alle vinkler. Gud er i detaljene og brosjen på hoften er vakker. Og fargen fremhever hudtonene hennes.

«The Girl with the Dragon Tattoo»-stjernen blir sett på som rocket i stilen, men på prisutdelingen stilte hun i en vakker, hvit kjole med dyp utringning fra Givenchy. Modell og skuespiller Milla Jovovich strålte i en hvit paljettkjole fra Elie Saab.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom utkledd som Oscar-statuetten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer