MEST LEST: Kourtney Kardashians brudd fra kjæresten, Jan Thomas' skilsmisse fra Christopher Mørch Husby, Bruce Jenners kjønnskifte og «Paradise Hotel»-skandaler er noen av sakene som ble mest lest hos Seoghør.no i år.  Foto: NTB Scanpix, Se og Hør
MEST LEST: Kourtney Kardashians brudd fra kjæresten, Jan Thomas' skilsmisse fra Christopher Mørch Husby, Bruce Jenners kjønnskifte og «Paradise Hotel»-skandaler er noen av sakene som ble mest lest hos Seoghør.no i år. Foto: NTB Scanpix, Se og HørVis mer

Her er årets mest leste saker

Utroskapsskandaler, slanking, kjønnsskifte og brudd er noe av det som engasjerte leserne mest i 2015. Har du fått med deg alle sakene?

SEOGHØR.NO: Det har vært et år fylt av blant annet babyer, brudd, nakenskandaler og forelskelse i kjendisverdenen. Fra Bruce Jenners kjønnsoperasjon til usensurert TV-sex i realityserien «Paradise Hotel».

Her er årets mest leste saker på Seoghør.no:

1. Nysgjerrigheten ble pirret hos mange av saken om «Paradise»-paret Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson som raste mot TV3. En tabbe gjorde at parets hyrdestund ble sendt usensurert på skjermen.

- Det er drøyt og flaut og det er privat. Det kan være folk som ser på som ikke vil se sånne ting. Jeg fikk helt sjokk, sa Martine til Seoghør.no etter TV-fadesen.

VEKKET NYSGJERRIGHET: Pierre Louis Olsson og Martine Sjøhaug vant «Paradise Hotel». Etter realitykonkurransen hadde de et forhold før Olsson innrømmet å ha vært utro og bruddet var et faktum.
VEKKET NYSGJERRIGHET: Pierre Louis Olsson og Martine Sjøhaug vant «Paradise Hotel». Etter realitykonkurransen hadde de et forhold før Olsson innrømmet å ha vært utro og bruddet var et faktum. Vis mer

2. På andreplass finner vi flere sjokkerende nyheter fra «Paradise Hotel». Det samme paret - Pierre og Martine -  fortsatte å skape overskrifter også etter at de vant realityprogrammet. Kort tid etter finalen i mai annonserte de to at de var et par, men kun to måneder senere ble det brudd. Pierre innrømmet å ha bedratt sin sønderknuste eks-kjæreste.

- Ja, dessverre så stemmer dette. Men jeg mente aldri å såre Martine. Jeg var full, og det betydde ingenting, sa Olsson til Seoghør.no.

Pierre og Isabel har siden begynt å date.

3. Caitlyn Jenner har allerede blitt en stor stjerne og et forbilde for mange transseksuelle. I januar kom de første nyhetene om at den tidligere idrettshelten Bruce Jenner -for mange kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» -  var i ferd med å skifte kjønn. Han ble blant annet fotografert med lang hestehale og neglelakk.

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien hans aksepterer det han gjør, sa en kilde til People.

BLE KVINNE: Idrettshelten Bruce Jenner er i dag bedre kjent som Caitlyn etter å ha gjennomgått en kjønnsoperasjon.
BLE KVINNE: Idrettshelten Bruce Jenner er i dag bedre kjent som Caitlyn etter å ha gjennomgått en kjønnsoperasjon. Vis mer

4. Bruddet mellom Jan Thomas og Christopher Mørch Husby fikk mye oppmerksomhet i året som gikk.

– Christopher og jeg ønsker å bekrefte bruddet. Det stemmer at vi er separert, bekreftet Jan Thomas til Se og Hør i mars.

Paret var sammen i seks år.

BRUDD: Etter seks år tok lykken slutt for Jan Thomas og Christopher Mørch Husby.
BRUDD: Etter seks år tok lykken slutt for Jan Thomas og Christopher Mørch Husby. Vis mer

5. Klarsynte Michael Winger mente å vite hva som hadde skjedd med Madeleine McCann. 4-åringen forsvant under familiens ferie til Portugal i 2007. Winger mente hun hadde blitt bortført og dumpet nær grensen til Spania.

6. De første bildene fra årets «Paradise Hotel» kom allerede i januar da deltagernes identitet fortsatt var en hemmelighet.

- Jeg kommer garantert til å ha sex på TV, sa en av deltagerne til Seoghør.no.

7. Et pinlig TV-øyeblikk vekket oppsikt tidligere i år. Cecilie Lynum fikk problemer under innspillingen av «Luksusfellen» da strømpebuksen satte seg fast i et piggtrådgjerde.

- Jeg sitter fast! Jeg har fått piggtråd i strømpebuksen, sier en tydelig flau Lynum.

Hallgeir Kvadsheim prøver å fortsette opptaket, men til ingen nytte. Se det morsomme klippet her:

 

8. Niels Schrøder og Hilde Schrøder gikk ned 304 kilo! Ekteparet fra Enebakk satte Norgesrekord i slanking.

9. - Vi er på god vei til å bli sammen, sa «Paradise Hotel»-deltager Pierre Louis Olsson til Seoghør.no i april. Tre måneder senere hadde han og Martine Sjøhaug både vært sammen og gjort det slutt etter at Pierre innrømmet å ha vært utro

10. Forretningskvinne Celina Midelfart får ofte skryt for sin lekre garderobe, men fikk pepper for måten hun stylet sin Telemarksbunad på nasjonaldagen. Celinas valg av veske, 17. mai-sløyfe og solbriller fikk slakt av «bunadspolitiet».

MANGE FEIL: Celina Midelfart fikk kritikk for tilbehøret hun valgte til bunaden på 17.mai.  Foto: Andreas Fadum
MANGE FEIL: Celina Midelfart fikk kritikk for tilbehøret hun valgte til bunaden på 17.mai. Foto: Andreas Fadum Vis mer

11. I sommer ble det kjent at et av verdens mest berømte realitypar Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk fra hverandre. Paret var sammen i ni år og har tre barn sammen: Mason (5), Penelope (3) og Reign (9 mnd).

SLUTT: Kourtney Kardashian følte kjæresten Scott Disick prioriterte fyllefester foran henne og barna. Paret gjorde det slutt i sommer.  Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Kourtney Kardashian følte kjæresten Scott Disick prioriterte fyllefester foran henne og barna. Paret gjorde det slutt i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

12. Jan Thomas avslørte årsaken til bruddet med ektemannen Christopher.

- Jeg giftet meg og flyttet sammen med en mann på 19 år. At det gikk så bra som det gjorde, med det utgangspunktet, er helt utrolig, sa Jan Thomas til Dagbladet.

13. Den 32 år gamle barnehageassistenten Cecilie Stien Sandal gikk fra selverklært slask til «sexy vixen» - med hjelp fra Jan Thomas.

Se den utrolig forvandlingen i videoen under:

 

14. Kristina Torgersen fra Nøtterøy ble gravid som 13-åring. Les den rørende historien her.

15. Modellen Amber Rose sjokkerte i «verdens minste badedrakt» etter bruddet fra rapperen Wiz Khalifa.

SJOKKERENDE LITEN: Amber Rose sjokkerte i minimalt strandantrekk.  Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
SJOKKERENDE LITEN: Amber Rose sjokkerte i minimalt strandantrekk. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser «Hjemme alene»-stjernene ut i dag