Her er årets «Jakten»-bønder

Etter første episode av «Jakten på kjærligheten» er seks håpefulle bønder blitt til fire.

ÅRETS BØNDER: Svein Bøylestad (t.v), Bente Fremo, Linda Bjørnes og Roar Husetuft er årets utvalgte kjærlighetssøkende bønder i «Jakten på kjærligheten» på Tv2. I midten sitter programleder Marthe Sveberg Bjørstad. Foto: TV 2
ÅRETS BØNDER: Svein Bøylestad (t.v), Bente Fremo, Linda Bjørnes og Roar Husetuft er årets utvalgte kjærlighetssøkende bønder i «Jakten på kjærligheten» på Tv2. I midten sitter programleder Marthe Sveberg Bjørstad. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kveld sendtes den spennende premieren på høstens sesong av det populære TV2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Der ble de seks håpefulle, kjærlighetssøkende bøndene redusert til fire deltakere.

Disse er de fire heldige bøndene som TV-seerne kan følge på skjermen mens høstkveldene blir stadig mørkere: Linda Bjørnes, Svein Bøylestad, Bente Fremo og Roar Husetuft.

Hver av de fire bøndene har en rekke ivrige friere som de har kommet frem til ved å lese «frierbrevene» deres.

Bonde Svein Bøylestad sier til Seher.no at han er svært imponert og sjarmert over alle de fine brevene han har mottatt i forbindelse med programmet. Han understreker hvor mange flotte jenter som åpenbart finnes der ute.

- Jeg har fått veldig mye forskjellig, det jeg så etter var fengende brev generelt. Både dikt og kortere brev med mye humor. Det var veldig sjarmerende med den store «scrapbooken» jeg fikk av Camilla for eksempel, og det håndskrevne brevet fra Vivian var veldig flott og forseggjort, sier den overveldede bonden til Seher.no.

I ukene fremover vil de fire «Jakten»-bøndene bli bedre kjent med sine respektive friere, og forhåpentligvis finne kjærligheten med en av dem.

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV2 mandager klokken 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han leker med meg og samboeren sin   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer