Her er årets «Jakten»-bønder!

- Jeg har ingen anelse om hva jeg går til...Se bilder av deltagerne!

ÅRETS DELTAGERE: Her er de åtte bøndene som er plukket ut til å delta i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Katrine Moholt er programleder.  Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
ÅRETS DELTAGERE: Her er de åtte bøndene som er plukket ut til å delta i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Katrine Moholt er programleder. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen Vis mer
SEHER.NO: Se bilder av årets bønder nederst i saken!

Til høsten setter TV 2 endelig i gang med en ny runde av suksessprogrammet «Jakten på kjærligheten».

Og mandag kunne kanalen offentliggjøre navnene til de åtte bøndene som er plukket ut til å delta i årets sesong.

Fire kvinner og fire menn skal forsøke å finne kjærligheten gjennom programmet, som ledes av Katrine Moholt. Og allerede neste mandag setter TV 2 i gang med en serie portrettprogrammer, slik at potensielle friere skal få mulighet til å bli bedre kjent med bøndene.

Blant deltagerne er da 28 år gamle Tonje Danielson fra Nordstrand i Oslo, som eier Sammerud gård i Skiptvet. 

I tillegg til å ha blitt gårdseier for halvannet år siden, er 28-åringen også landslagsutøver i distanseridning, og har svart belte i taekwondo, skriver Dagbladet.

Det var søsteren og en barndomsvenninne som meldte Danielson på TV 2-programmet. Og selv om hun nå ser frem til kjærlighetsjakten, innrømmer hun at hun var veldig skeptisk til å begynne med. 

- Først tenkte jeg «aldri i verden! Jeg skal ikke være med på det der». Men jeg fikk tenkt og roet meg litt, og innså at dette er noe som skjer bare én gang i livet. Da var det bare å hoppe i det. Jeg har ingen anelse om hva jeg går til. Men dette handler ikke bare om å få en kjæreste, men også om å strekke grenser og gjøre ting jeg ikke kan, sier hun til Dagbladet. 

Ifølge Tonje har hun noen krav når hun nå leter etter drømmemannen.

- Jeg ønsker meg en mann med selvironi og humor, og som trives med livet. I tillegg må han være en sterk person som tør å si det han mener, sier hun.

Også sauebonden Ingrid Aasberg (26) fra Geilo er blant bøndene som er plukket ut til årets program.

26-åringen, som er venn av tidligere «Jakten på kjærligheten»-deltager Guro Huseby (29), søkte også om å få delta i fjorårets sesong, men var for sent ute, skriver VG.

Denne gangen har hun imidlertid fått mange gode råd av sin bonde-venninne. 

- Guro har sagt at jeg må være meg selv. Hun sa også at jeg måtte være blid og grei - og ikke minst være rettferdig overfor frierne i selve utvelgelsesprosessen. Det er kanskje det viktigste, sier hun til VG.

Dette er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder:

André Olsen
Alder: 35
Bosted: Follebu i Gausdal
Litt om gården:  Driver med ammegeitproduksjon og gårdsturisme. Har jobbet som eiendomsmekler i ti år, har to barn fra tidligere forhold.
Søker: – Jeg jakter på kjærligheten. Kjemi er viktig, men det er en fordel om jenta søker noe av de samme livsstilsverdiene og kunne tenke seg å bo landlig, men likevel med nærhet til byen og dens fasiliteter. Jeg søker ei jente som er ferdig med fest og moro, og som er villig til slå seg til ro og nyte livet, samt være med å utvikle gården videre sammen med meg, sier han til «God Kveld Norge»

Anne Lein Kristiansen
Alder: 39
Bosted: Øvre Lein i Nord-Trøndelag
Litt om gården: Gården heter Øvre Lein og ligger på Mære. Drives i dag av Annes foreldre, og hun ønsker å ta over gården etter hvert. Hovedproduksjonen er korn og skog.
Søker: – Jeg leter etter min bestevenn, kjæreste og lekekamerat, og en som har lyst til å være med meg på oppdagelsesferd gjennom livet. En som har lyst til å ta en sjanse, flytte til Øvre Lein og dele livet sitt med meg, sier hun til TV 2.

Christian Fredrik Sandberg
Alder: 26
Bosted: Nes på Hedmarken
Litt om gården: Hoel Gård er en av Hedmarkens storgårder med en lang og tradisjonsrik historie. Den ligger midt i Mjøsa, ytterst ute på Nes-halvøya i Ringsaker kommune. Driver med korn, poteter, kylling og en reiselivsvirksomhet med restaurant og overnatting.
Søker: – Jeg er på jakt etter en jordnær jente med en spennende personlighet. Som genererer den spennende, interessante og reflekterte samtalen. En samvittighetsfull og ærlig jente, med et stort engasjement og et stort hjerte. Hvis hun i tillegg innehar klisjeen om et lurt smil og et glimt i øyet, er det ikke så mye som skal til, sier han til TV 2.

Jostein Sundby
Alder: 50
Bosted: Kvelde i Vestfold
Litt om gården: Driver småbruket Syltre, hvor det plantes blåbær og bjørnebær. Selger, legger og produserer også matter til grønne tak.
Søker: – Jeg er på jakt etter ei å dele alle livets gleder og sorger med. Aller mest ei jeg kan nyte livet sammen med. Foruten det at min kjæreste må være glad i meg, er det veldig viktig at hun har et glimt i øyet. Hun må tørre å være seg selv, gjerne sprudlende og impulsiv. Humoren må være sterkt fremtredende og hun må ha noen øyne jeg kan drukne i, sier han til TV 2.

Tonje Danielson
Alder: 28
Bosted: Skiptvedt i Østfold
Litt om gården: Gården heter Sammerud gård og ligger i Skiptvet i Østfold. Den er på 140 mål. Det meste blir brukt til beite og luftegårder til hest.
Søker: – Ønsker å møte en mann med masse godt humør og litt selvironi. Han må trives med seg selv, og han må ønske å bo på gård med hester rundt seg. Han må ha egne interesser, og ellers være snill og litt omtenksom. Trenger ikke å ha noen interesse for hest, sier hun til TV 2.

Åge Andre Brømnes
Alder:
26
Bosted: Brømnes i Arendal
Litt om gården: Brømnes gård er en familiegård, som ligger øst for Arendal. På gården driver Åge med kyllingproduksjon, og har 120 dekar med gressproduksjon.
Søker: – Jeg er på jakt etter ei kristen jente, som er åpen og ærlig, naturlig og impulsiv. At hun er omsorgsfull er også viktig, sier han til TV 2.

Ingrid Aasberg
Alder: 26
Bosted: Dagali ved Geilo
Litt om gården: Gården ligger i Dagali, like ved Geilo i Hol kommune. Gården ligger høyt til fjells, 850 mho. På gården driver Ingrid med sau. Hoverdressursene på gården er skog, jakt, fiske, eiendom og husdyrproduksjon.
Søker: - Jeg er på jakt etter en mann med sjarm og humor. Han burde være selvstendig og trygg på seg selv. Jeg har et stort ønske at mannen i mitt liv er glad i dyr, jeg tror det gjenspeiler mye gode kvaliteter om man bryr seg om det levende rundt seg. Det er jo et stort pluss om han liker friluftsliv og naturen generelt. Det er store jaktterreng, både elg, rein og fugl. Det er også mye fiskevann, sier hun til TV 2.

Maren Espe Kråkevik
Alder: 28
Bosted: Kråkevik i Hardanger
Litt om gården: Driver med frukt som plommer, epler, jordbær, moreller og druer.
Søker: - En som er eventyrlysten og glad i å reise. Men det aller viktigste er at han er omsorgsfull. Jeg er selv omsorgsfull og empatisk - kanskje litt for empatisk til tider. Som kjæreste gir jeg mye, og da vil en jo ha litt tilbake også, sier hun til TV 2.

Les mer om hvordan du kommer i kontakt med årets «Jakten»-bønder her! (ekstern link)

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - «Jakten»-Guro singel igjen

Se bilder av årets «Jakten-bønder nedenfor:ANDRÉ OLSEN: 35 år gammel, bosatt på Follebu i Gausdal. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
ANNE LEIN KRISTIANSEN: 39 år gammel, bosatt på Øvre Lein i Nord-Trøndelag. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
CHRISTIAN FREDRIK SANDBERG: 26 år gammel, bosatt på Nes i Hedmarken. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
JOSTEN SUNDBY: 50 år gammel, bosatt på Kvelde i Vestfold. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
ÅGE ANDRÉ BRØMNES: 26 år gammel, bosatt på Brømnes i Arendal. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
INGRID AASBERG: 26 år gammel, bosatt på Dagali ved Geilo. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
MAREN ESPE KRÅKEVIK: 28 år gammel, bosatt i Kråkevik ved Hardanger. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen