ÅRETS BØNDER: Fra venstre: Marianne Nordhus (31) fra Fjelberg i Hordaland, Johan Gjessing (31) fra Drevsjø i Engerdal, Johan Martin Tovslid (30) fra Skien, Tor Espen Helle (34) fra Helle i Setesdal, Arne-Egil Botnan (49) fra Rennebu og Knut Erik Ulltveit (36) fra Ulltveit i Gjerstad. Foto: TV 2
ÅRETS BØNDER: Fra venstre: Marianne Nordhus (31) fra Fjelberg i Hordaland, Johan Gjessing (31) fra Drevsjø i Engerdal, Johan Martin Tovslid (30) fra Skien, Tor Espen Helle (34) fra Helle i Setesdal, Arne-Egil Botnan (49) fra Rennebu og Knut Erik Ulltveit (36) fra Ulltveit i Gjerstad. Foto: TV 2Vis mer

Her er årets «Jakten»-bønder

- Jeg tar alltid på meg sminke og øredobber før jeg går i fjøset hver dag, sier Marianne Nordhus.

SMINKE I FJØSET: Marianne Nordhus tar alltid på sminke og øredobber før hun går i fjøset om morgenen. Foto: TV 2
SMINKE I FJØSET: Marianne Nordhus tar alltid på sminke og øredobber før hun går i fjøset om morgenen. Foto: TV 2 Vis mer
NY PROGRAMLEDER: Katarina Flatland (midten) er årets programleder. Foto: TV 2
NY PROGRAMLEDER: Katarina Flatland (midten) er årets programleder. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Til høsten begynner den ellevte sesongen av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Men allerede 18. mai møter vi bøndene for første gang.

Seks personer, fem menn og én kvinne, skal kjempe om å få flest brev. Og de to som får færrest, får ikke være med på kjærlighetsjakten.

- Håpet er jo å finne en kjekk kar, en som trives på landet og er interessert i gården og det praktiske, forteller melkebonde Marianne Nordhus (31) til Dagbladet.

Hun holder til i Fjelberg i Hordaland, og elsker hjortejakt.

- Jeg har interesser som kanskje er litt guttete, og en jobb man bli skitten i, så for meg er det veldig viktig å ta vare på det å være jente også. Jeg synes det er kjekt å pynte meg, og tar alltid på meg sminke og øredobber før jeg går i fjøset hver dag. Det er noe med å begynne dagen med å føle seg vel og jentete, sier hun til avisen.

I tillegg til Nordhus er følgende bønder påmeldt til «Jakten på kjærligheten»:

Johan Gjessing (31) fra Drevsjø i Engerdal, Johan Martin Tovslid (30) fra Skien, Arne-Egil Botnan (49) fra Rennebu, Tor Espen Helle (34) fra Helle i Setesdal, og Knut Erik Ulltveit (36) fra Ulltveit i Gjerstad.

Det er Katarina Flatland som er programleder for den kommende sesongen.

LES OGSÅ: Jakten-Anders fridde i sofaen