«Gift ved første blikk»:

Her er årets «Gift ved første blikk»-deltakere

Tre nye par håper kjærligheten vil blomstre.

NYE DELTAKERE: Tina Camilla Kikut, Bjørn-Harald Larsen Sønsthagen, Johnny Andresen, Marina Skjøberg Nordås, Linn Pfister og Kristoffer Grinde er de som skal være med i årets sesong av «Gift ved første blikk». Foto: TVNorge
NYE DELTAKERE: Tina Camilla Kikut, Bjørn-Harald Larsen Sønsthagen, Johnny Andresen, Marina Skjøberg Nordås, Linn Pfister og Kristoffer Grinde er de som skal være med i årets sesong av «Gift ved første blikk». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2014 ble Norge introdusert for et nytt realitykonsept, der tre par blir satt sammen basert på personlighet ved hjelp av et ekspertteam, og «Gift ved første blikk» har siden den gang rullet over skjermene på TVNorge.

I fem uker lever tre ektepar, som møter hverandre for først gang på bryllupsdagen, sammen som mann og kone - i håp om at kjærligheten vil blomstre.

Ekspertpanelet som matcher parene består av to psykologer, en sosialantropolog og en atferdsbiolog. Disse har hatt i oppgave å sette sammen de ulike parene, basert på blant annet personlighetstester og dybdeintervjuer.

Mandag braker den sjette sesongen av det populære ekteskapseksperimentet løs, og nå kan Se og Hør røpe hvilke seks deltakere som skal gå til alters i år.

«Gift ved første blikk» har premiere på TVNorge klokka 20.30, og er også tilgjengelig på Dplay.

Linn Pfister (30), Fredrikstad:

Til Se og Hør forteller Linn Pfister, en pratsom og sosial vernepleier fra Fredrikstad, at deltakelsen kommer som en konsekvens av mye dating som ikke har gått helt etter planen.

- Helt ærlig, etter mye dårlig datingerfaring der jeg føler jeg har gått i samme felle med dårlige menn, så ble det en kveld der jeg var litt sliten og drakk rødvin og tenkte «why not?».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer