Her er årets «Frøken Norge» finalister

Hele Norge er representert...

ÅRETS «FRØKEN NORGE» KANDIDATER ER KLARE: Siste helgen i juni er det finale i årets «Frøken Norge». Nå er kandidatene klare. F.V. Ida Myhrvold, Toril Tranø, Mariann Birkeland.
ÅRETS «FRØKEN NORGE» KANDIDATER ER KLARE: Siste helgen i juni er det finale i årets «Frøken Norge». Nå er kandidatene klare. F.V. Ida Myhrvold, Toril Tranø, Mariann Birkeland. Vis mer
Se årets «Frøken Norge»-deltakere nederst i saken!

SEHER.NO: Siste helgen i juni er det finale i årets «Frøken Norge», og nå er kandidatene klare.

Årets deltakere kommer fra hele Norge. Både Trondheim, Bergen, Stavanger, Fredrikstad og Oslo er representert. Tradisjonen tro skal det kåres to heldige vinnere. En skal representere Norge i Miss Universe finalen 23. august i Las Vegas, og den andre i Miss World - hvor årets finale er lagt til Vietnam 6. november.

- Det er kjempe spennende å ha blitt valgt ut som en av årets kandidater. Jeg gleder meg til å oppleve noe nytt, og bli en opplevelse rikere. Det er en spennende utfordring. Det hadde så klart vært morsomt å vinne, men jeg har jo ikke møtt de andre enda, så da er det vanskelig å vite hvordan motstanderne ligger an, sier «Frøken Norge»-kandidat Toril Tranø til Seher.no.
 
Missegenral Geri Hamnes` sønn, Daniel Hamnes - kjent fra «Paradise Hotel», har personlig opptrådt som talentspeider.

- Casting er et stikkord som går igjen i nær sagt alle TV-produksjoner i dag.  Dette vil i fremtiden også prege «Frøken Norge»-konkurransen i større grad. Men vi vil selvsagt fortsette med å ha fokus på at jenter melder seg på selv, forteller Daniel Hamnes.

Vinneren kåres lørdag 26. juni. Årets arrangement er lagt til Sole Hotell & Herregaard i idylliske Noresund, ved foten til Norefjell. Dagen før arrangeres en storstilt brudevisning med finalistene som modeller. 

- For første gang legges «Frøken Norge» arrangementet utendørs, i den herskapelige hagen som ligger mellom hotellet og Krøderen, forteller arrangør og missegeneral Geir Hamnes.

Geir Hamnes har etablert en dialog med et ledende produksjonsselskap for å utvikle et helt nytt format som tar hensyn til nye trender og målgruppens bruk av ulike medier.

- Når vi neste år runder 25 år er planene at min sønn Daniel blir kaptein på «Frøken Norge»-skuta, selv blir jeg vel å finne som vanlig mannskap, sier Geir Hamnes til Seher.no.

Dette er årets «Frøken Norge» kandidater:

Kandidat 1 - Ida Myhrvold (Fredrikstad)
Kandidat 2 - Lene Kaland Eriksen (Bergen)
Kandidat 3 - Louise Angelica Markussen (Oslo)
Kandidat 4 - Maria Kassandra Barbantonis (Oslo)
Kandidat 5 - Mariann Birkedal (Stavanger)
Kandidat 6 - Marte Heggedal (Drammen)
Kandidat 7 - Melinda Elvenes (Oslo)
Kandidat 8 - Toril Tranø (Trondheim).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går han inn i damegarderoben


FRØKEN NORGE: Ida Myhrvold (18), fra Fredrikstad. Foto: Frøken Norge
FRØKEN NORGE: Lene Kaland Eriksen (20), fra Bergen. Foto: Frøken Norge
FRØKEN NORGE: Louise Angelica Markussen, fra Oslo. Foto: Frøken Norge
FRØKEN NORGE: Maria Kassandra Barbantonis, fra Oslo. Foto: Frøken Norge
FRØKEN NORGE: Mariann Birkedal (23), fra Oslo. Foto: Frøken Norge
FRØKEN NORGE: Marte Heggedal (19), fra Drammen. Foto: Frøken Norge
FRØKEN NORGE: Melinda Elvenes (23), fra Oslo. Foto: Frøken Norge
FRØKEN NORGE: Toril Tranø (24), fra Trondheim. Foto: Frøken Norge
HAR VÆRT MED TIDLIGERE: I 2008 ble kandidat nr. 5, Mariann Birkedal, valgt til å representere Norge i Miss Universe. Her sammen med Kathrine Sørland. Foto: Kirsti Irgens Ertsås