IGNORERTE KAMERAENE: - Vi tok det rolig og blåste i kameraene, sier Rune Gammelsether. til Seher.no. Han og eks-samboeren Ida Gran blir denne uken det første paret til å ha sex på "Paradise Hotel". Foto: TV#
IGNORERTE KAMERAENE: - Vi tok det rolig og blåste i kameraene, sier Rune Gammelsether. til Seher.no. Han og eks-samboeren Ida Gran blir denne uken det første paret til å ha sex på "Paradise Hotel". Foto: TV# Vis mer

Her er årets første Paradise-sex

- Jeg tror ikke de andre deltakerne merket noe...

SEHER.NO: Til tross for forhåndsomtaler som "sex-hotell" og "skandaleserie" har de deltakerne i norske "Paradise Hotel" holdt seg på matta - inntil nå.

Etter to uker med kyssing, klemming og kosing klarer til slutt ikke eks-samboerne Ida Gran (21) og Rune Gammelsether (25) å holde fingrene fra hverandre lenger.

Mens de andre deltakerne slapper av på hotellet utenfor veggene, har de to sex inne på sitt felles rom - uten å tenke på kameraene.

- Vi hadde ligget og kost lenge, og så skjedde det bare. Jeg vet ikke hvor lang tid vi brukte, men jeg tror ikke de andre deltakerne merket noe, sier Rune til Seher.no om episoden som blir vist på TV til uka.

Han tror gleden over å være tilbake på samme rom, gjorde at de to eks-kjærestene var ekstra tent på hverandre.

Ida tilbrakte forrige uke på samme rom som Kevin Guzon, mens Rune har delt rom med først Noor Kamil og deretter Vegard Kjølstad - som torsdag måtte forlate hotellet.

25-åringen fra Mjøndalen frykter ikke å se sengeleken igjen på TV denne uken.

- Det har jeg ingen problemer med. Jeg tror Ida kanskje tenkte litt på kameraene, men brydde jeg meg ikke noe om det. Jeg er ikke mye sjenert sånn, sier han.

I fjorårets danske versjon - som også ble sendt på TV3 - var det flere av deltakerne som endte opp med å ha sex med hverandre.  Men Rune vil ikke avsløre om det blir mer sex mellom ham og Ida i løpet av hotelloppholdet.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han synes det var en lettelse at hans tidligere venn Vegard Kjølstad - som har innrømmet å ha ligget med Ida etter at det ble slutt mellom henne og Rune - røk ut.

- Begge ble nok tryggere på hverandre etter at Vegard dro, selv om jeg ikke fryktet at han ville prøve å velge Ida i parseremonien. Han ville ikke turt å gjøre det foran øynene på meg, sier Rune til Seher.no.

I dag hevder Rune han har liten kontakt med eks-samboeren.

Alle deltakerene avviste at de følte noe press fra TV3 til å ha sex på hotellet, da Seher.no møtte dem under innspillingen.

Rune tror at det ikke bare er TV-seerne som blir overrasket når de får vite hva som har skjedd på rommet til ham og Ida.

- Noen av de andre deltakerne aner sikkert ikke noe om dette. Jeg har i hvert fall ikke snakket om det til noen før nå, sier han.

Har du et tips om Paradise-deltakerne? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Bare å spørre etter kondomer