Her er årets første «Paradise»-sex

- Det var på tide at noen tok initiativet, sier «Paradise»-deltageren.

FØRST UT: Lene Angelica Nilsen og Christer Reiersøl ble de første til å ha sex på Paradise Hotel denne sesongen. Foto: TV3
FØRST UT: Lene Angelica Nilsen og Christer Reiersøl ble de første til å ha sex på Paradise Hotel denne sesongen. Foto: TV3 Vis mer
IKKE PROBLEM: Christer Reiersøl fortalte Seoghør.no at han ikke ville ha noen problemer med å ha sex på TV før han sjekket inn. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
IKKE PROBLEM: Christer Reiersøl fortalte Seoghør.no at han ikke ville ha noen problemer med å ha sex på TV før han sjekket inn. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: I tidligere sesonger av «Paradise Hotel» har mange av deltagerne raskt gått til sengs med hverandre. I årets sesong har det derimot ikke skjedd. Helt til nå.

I tirsdagens episode kommer den første sexen på hotellet, og det er Christer Reiersøl (21) og Lene Angelica Nilsen (20) som finner tonen. Det skjer rett etter at Mats Slyngstad (21) forteller Jeanett Hellestræ at han har lyst til å ha sex med Nilsen, og er misunnelig på Reiersøl, som allerede har fått fysisk kontakt med henne.

- Det var over halvveis i sesongen, så det var på tide at noen tok initiativet. Jeg likte ham godt, sier Nilsen til Seoghør.no.

Haugesund-jenta sier hun ikke angrer på at hun hadde sex på hotellet såpass kort tid etter at hun sjekket inn.
- Jeg hadde ikke gjort det, hadde jeg ikke likt ham. Før jeg sjekket inn tenkte jeg ikke så mye på det. Jeg planla ikke at jeg skulle ha sex på hotellet. Men der og da føltes det rett ut, og jeg angrer ikke. Det nytter ikke å angre på noe man har gjort, sier hun.

Før Reiersøl sjekket inn, fortalte han at han ikke ville ha noen problemer med å ha sex foran kameraene på «Paradise Hotel».

- Sex er en helt naturlig ting, og jeg har ingen problemer med å ha sex på TV. Jeg tenker ikke på hva familie og venner vil si, så det går bra, fortalte Reiersøl til Seoghør.no.

Deltageren mente det kunne bli vanskelig å si nei dersom sjansen bød seg.

- Jeg tror jeg kunne klart det ganske fort hvis jeg går hundre prosent inn for det. Men det blir spennende å utfordre seg selv litt, jeg er jo så dårlig til å si nei. Så det blir spennende å se.

Christer snakket før innsjekkingen om hva som ville være den ideelle jenta på «Paradise Hotel» for ham.

- Den ideelle jenta for meg på hotellet er en som har noe mellom ørene og en som jeg kan stole på, en flott dame rett og slett, fortalte Reiersøl til Seoghør.no.

For to år siden hadde deltagerne Iselin Michelsen og Are B. Schanke sex allerede den første kvelden på hotellet, noe som skapte store overskrifter.

Denne gangen tok det omkring to måneder etter at premieren ble sendt.

Seoghør.no har forsøkt å komme i kontakt med Reiersøl tirsdag, uten å lykkes.

Se klippet øverst i saken!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Da jeg våknet, tenkte jeg herregud!