Her er årets første «Jakten»-kyss

Martin Vågsæter (22) tok grep etter venninnens gode råd.

I ukens episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» ble seerne vitne til denne sesongens aller første kyss. 

Det romantiske øyeblikket skjedde mellom årets yngste bonde, Martin Vågsæter (22), og frier Thea Juliussen (22) under en vennefest på gården hans i Stranda. 

Etter en stund tok Vågsæter henne til side for en prat på tomannshånd. Alt lå dermed til rette for at kysset skulle skje, forteller Juliussen til Dagbladet.

- Jeg hadde det på følelsen. Jeg hadde en plan om å kysse ham, fordi det føltes så riktig. Jeg turte liksom ikke helt å se på ham fordi jeg skjønte at det kom til å skje, sier hun.

Se video øverst i saken!

- Jeg fikk en trygghetsfølelse

22-åringen fra Aurskog-Høland avslører at hun har grua seg til å se kyssescenen på TV, men at hun der og da ikke tenkte over at det ble fanget på kamera.  

- Det var jo så mange andre ting å tenke på. Men jeg skal innrømme at det var litt rart da jeg så bort på regissøren og han smilte og ga meg tommel opp. Det var jo også et litt klønete kyss. 

Hun minnes likevel kysset som et stort vendepunkt. Det var nemlig da hun innså at det var mer enn bare vennskapelige følelser mellom henne og Vågsæter.

- Det utviklet absolutt forholdet mellom oss. Jeg visste at jeg var den første han kysset. Han var ganske dårlig til å vise følelser i starten, så jeg visste ikke om han så på meg som mer enn bare en venn. Etter kysset fikk jeg en trygghetsfølelse, sier Juliussen. 

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE KYSSET: Det var duket for romantikk mellom Thea Juliussen og Martin Vågsæter under kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.
 Foto: TV 2
FØRSTE KYSSET: Det var duket for romantikk mellom Thea Juliussen og Martin Vågsæter under kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

Spurte venninnen om råd

Vågsæter forteller til Dagbladet at det var en samtale med ei venninne tidligere den kvelden som fikk ham til å ta det store steget. 

- Jeg spurte henne hva jeg burde gjøre for å vise mer følelser overfor damene. Da sa hun at jeg burde kysse dem, enten om det bare var på hånda, kinnet eller munnen. Det var godt å få hennes syn på saken, fordi jeg tenkte selv at et kyss var det neste steget. Jeg trengte nok bare et push, sier han. 

I likhet med Juliussen brydde ikke den unge storfe- og grisebonden seg om at kamerateamet stod like foran dem.

Han sier seg også enig i at tonen mellom dem forandret seg betraktelig etter kysset.

- Jeg ble flink til å glemme kameraene, det har vel kommet godt frem via dusjing og klesskifting. Forholdet mellom oss ble jo tatt til et nytt steg, og det ble lettere å snakke om følelser etter det, sier «Jakten»-bonden til Dagbladet.

LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Det er de fire bøndene Audun Øygard (f.v), Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter som ønsker å finne kvinnen i sitt liv i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Her samlet rundt programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2
LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Det er de fire bøndene Audun Øygard (f.v), Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter som ønsker å finne kvinnen i sitt liv i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Her samlet rundt programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2 Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Blir masse klining

Programleder Katarina Flatland forteller at hun ble litt overrasket over hvor tidlig i sesongen årets første «Jakten»-kyss kommer.

- Jeg syns jo det kommer tidlig! Litt tidligere enn det har gjort før kanskje, men da er det jo desto hyggeligere.

- Og når jeg blir ringt opp og får beskjed om at «nå skjer det», så føles det helt ærlig som en liten seier for oss som jobber med dette, sier Flatland til Dagbladet.

Hun legger til at sesongens første tv-kyss langt ifra blir det eneste.

- Det kommer mer! Det blir masse klining og kjærlighet fremover, lover Flatland.

I tillegg til Martin Vågsæter leter bøndene Sondre Stubrud (29), Axel Tobias Sanderud (43) og Audun Øygard (40) også etter kjærligheten i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20.00.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Dette «Skam»-kysset får psykolog-ros