«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Her er årets deltakere

Nok en gang skal stjernene kjempe om å bli «Norges tøffeste kjendis».

SUKSESS: «71 grader nord kjendis» ble en seerhit denne våren - her er casten til den neste sesongen. Video: Rød Løper/TV 2/NRK/Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til neste år skal den 12. sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» rulle over skjermene hos TVNorge, trolig til mange fans store glede. Seertallene har de siste årene vært imponerende, og da Jon Almaas stakk av med seieren tidligere i år, hadde rekordmange skrudd på for å få det med seg.

Nå skal nok en kjendisgruppe ut på tur, og tradisjonen tro har de fått med seg en variert og unik gjeng. Innspillingen begynner denne uka, men før deltakerne skulle få bryne seg på fjell, fjord og en intens reise fra Lindesnes til Nordkapp, møtte de pressen.

De ti kjendisene har mildt sagt forskjellige utgangspunkt for å håndtere turen, men de fleste var ved godt mot før avreise. Disse skal kjempe om å bli «Norges tøffeste kjendis» i den kommende sesongen:

Isabel Raad (26) - blogger og tv-personlighet

- Altså, jeg har jo selvinnsikt og er ikke spesielt sprek. Jeg vil jo komme så langt som mulig, men jeg har bare satt meg et krav om å ikke ryke først, flirer hun.

Raad har de siste årene blitt en av landets fremste influensere. Mange hadde sitt første møte med henne i «Paradise Hotel», men med Youtube, Instagram, tv-opptredener og snart sin egen tv-serie, er det ingen tvil om at hun er kommet for å bli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.