Her er årets danse-deltagere

Se og Hør avslører deltagerne i årets «Skal vi danse». Se lista.

TIL SKAL VI DANSE: Den nybakte moren Marianne Aulie, skal være klar for «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
TIL SKAL VI DANSE: Den nybakte moren Marianne Aulie, skal være klar for «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag offentliggjør TV 2 hvilke kjendiser som deltar i høstens «Skal vi danse». Men Se og Hør kan allerede i fredagens Se og Hør Weekend-blad presentere navnene.

Etter det Se og Hør erfarer, skal låtskriver, artist og tidligere «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag (32) ha sagt ja. Kjekkasen Ben Adams (30) fra boybandet A1 blir også å se på parketten. Totningen og Vazelina-sjef Eldar Vågan (51) skal også sjarmere Norges befolkningen med sine dansetrinn.

Eks Playboy-legende og skuespiller Lillian Müller (60) reiser fra Hollywood til Norge for å svinge seg. Det samme gjør kunstneren Marianne Aulie (40). Kjæresten Aune Sands (43) tvillingbror Vebjørn Sand (43) skal også være klar til å ta på seg danseskoene.

Blant idrettsstjernene som har sagt ja er stavhopperen Cathrine Larsåsen (25). Det samme har tidligere langrennsprinsesse Marit Mikkelsplass (47). En annen som er klar til å sveve over parketten er Lasse Ottesen (38). Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (36) står for det komiske innslaget.

Les mye mer om deltagerne i Se og Hør Weekend som er i salg nå. Se og Hør kan nå også kjøpes på iPad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil amme i «Skal vi danse»-pausene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer