PALLEN: Kristina Kvistad Hustad (t.v) ble nummer tre, mens Kathrine Amdam Eckholm (t.h) ble nummer to. I midten ser vi den glade vinneren, Ingrid Inderhaug. Foto: Astrid Waller
PALLEN: Kristina Kvistad Hustad (t.v) ble nummer tre, mens Kathrine Amdam Eckholm (t.h) ble nummer to. I midten ser vi den glade vinneren, Ingrid Inderhaug. Foto: Astrid WallerVis mer

Her er Årets Brillebruker

20 år gamle Ingrid Inderhaug fra Bergen er Norges mest sexy brillebruker.

SEHER.NO: Ingrid Inderhaug (20) fra Bergen trodde ikke sine egne ører da Elin Skjærven Nilsen fra Specsavers leste opp navnet hennes som vinneren av Årets Brillebruker 2007.


- Jeg tenkte: Nå tuller de! Men det var veldig gøy. Det føltes som om hjertet satt utenpå kroppen, sa Ingrid kort tid etter seieren.


Juryen mente at bildene som ble tatt av Ingrid var i en klasse for seg i forhold til å ha det lille ekstra, og at briller har en spennende effekt på henne.


Og Ingrid - som aldri har gjort modelloppdrag - innrømmer at hun var spent før bildene skulle tas...


- Jeg var veldig spent på hvordan det skulle være å stå foran kamera, men det viste seg å være kjempegøy. Fotografen var flink og gjorde at jeg ble veldig avslappet, og det ble en veldig positiv opplevelse.


Den flotte vinneren har brukt briller siden ungdomsskolen. Hun innrømmer at hun har en tendens til å velge briller som gjør lite ut av seg, men etter seieren fortalte hun at hun skulle ut å kjøpe noen knæsje briller og vise folk at briller er dritkult.


I oktober reiser Ingrid til London for å være med i den internasjonale finalen. Her skal hun og 15 andre brillefine jenter kjempe om tittelen i ”Specswearer of the Year”.


Vinneren her stikker av med en modellkontrakt med det anerkjente byrået MOT Models, samt en to ukers luksusferie til Barbados.


I vår bildespesial kan du se bilder av alle de åtte finalistene.
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.