Her er årets best kledde stjerner

Seoghør.nos lesere har felt sine motedommer over Hollywood-stjernene.

STJERNENE STRÅLTE: Både (f.v) Angelina Jolie, Blake Lively, Sandra Bullock og Jenna Dewan-Tatum med «Magic Mike»-ektemannen Channing Tatum, er blant 2014s aller best kledde stjerner ifølge Seoghør.nos lesere. Se resten av de flotteste stjernene nedenfor! Foto: Splash News/All Over Press/Stella Pictures
STJERNENE STRÅLTE: Både (f.v) Angelina Jolie, Blake Lively, Sandra Bullock og Jenna Dewan-Tatum med «Magic Mike»-ektemannen Channing Tatum, er blant 2014s aller best kledde stjerner ifølge Seoghør.nos lesere. Se resten av de flotteste stjernene nedenfor! Foto: Splash News/All Over Press/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De internasjonale stjernene i underholdnings- og motebransjen får støtt og stadig anledning til å stase seg opp til den røde løperen.

Ofte får de profesjonell hjelp med sminke, hår og annen styling, mens verdenskjente motehus og smykkedesignere låner eller sponser dem med glitter og stas.

I løpet av året som har gått, har en rekke stjerner tatt pusten fra moteinteresserte på et utall prisutdelinger, deriblant Golden Globe, Oscar-utdelingen og Emmy Awards, samt ved andre feststemte begivenheter.

Seoghør.nos lesere har også hatt en finger med i spillet i kåringen av årets best kledde, kvinnelige superstjerner - ved å kaste terning på antrekkene.

I bildegalleriet nedenfor får du et gjensyn med de som har imponert aller mest på den røde løperen i 2014!

Er du ikke helt enig i kåringen av årets best kledde stjerner? Da kan du fortsatt kaste terning på noen av superstjernenes antrekk fra 2014 nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:69695]

[views:embed:node_embed:block:68584]

[views:embed:node_embed:block:69357]

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer