LYKKELIG IGJEN: Ryktene om at det var noe mer enn bare vennskap mellom Anna Rasmussen og Jan Lossius, begynte allerede å svirre da de dukket opp sammen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKELIG IGJEN: Ryktene om at det var noe mer enn bare vennskap mellom Anna Rasmussen og Jan Lossius, begynte allerede å svirre da de dukket opp sammen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Her er Anna Rasmussens nye flamme

Sist måned nektet toppbloggeren for at det var noe mer enn bare vennskap mellom henne og kameraten Jan. Nå har pipa fått en annen låt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det har vært mye drama rundt kjærllighetslivet til «Mamma til Michelle»-bloggeren Anna Rasmussen (19) den siste tiden.

Først sjokkerte hun leserne sine ved å ta tilbake ekskjæresten Mathijs (19), som er far til hennes yngste barn.

- Det var en god del av bloggleserene mine som ikke likte tanken på at jeg skulle ta tilbake ekskjæresten min igjen denne høsten, men kjærligheten overvinner fordommene, og vi er lykkelig sammen igjen nå, sa hun til Seoghør.no i november.

Bare noen dager senere valgte hun derimot å ta med seg kameraten Jan Lossius (22) på den røde løperen, under Se og Hørs Kjendisgalla, i stedet for kjæresten Mathijs.

Og i begynnelsen av desember avslørte Anna at hun var singel igjen - samtidig som hun nektet for at Jan var grunnen til bruddet.

«Jeg vet hva dere tror nå... Dere tenker at jeg fucket det til i Oslo med Jan, og at det derfor ble slutt mellom meg og Mathijs. Dere skal få lov til å tro dette. Saken er noe helt annet, og jeg skal la dere tro at dette var min feil. Jeg er ikke ute etter å få forståelse, for dette er noe jeg aldri kommer til å forstå eller akseptere selv. Derfor ønsker jeg heller å legge det dødt og ta på meg selv skylden», skrev hun blant annet på bloggen den gang.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR FERIE: Nå gleder Anna seg til å kose seg i julen sammen med barna Michelle og William, samt sin nye flamme Jan. Foto: NTB scanpix
KLAR FOR FERIE: Nå gleder Anna seg til å kose seg i julen sammen med barna Michelle og William, samt sin nye flamme Jan. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vennskap ble til kjærlighet

Tirsdag denne uken, i blogginnlegget «Jeg så mamma kysse nissen, jeg», delte hun med sine over 60.000 lesere at hun hadde «en fantastisk person av en mann ved min side» igjen.

Sammen med et bilde hvor hun kysset en mann som skjulte fjeset bak en nisselue, skrev hun blant annet følgende:

«Denne julen blir bare bedre og bedre! Endelig føler jeg meg for første gang ikke alene lengre. Plutselig er vi det nye oss, og ting blir lettere.»

Fredag avslørte Stavanger-jenta altså at den «hemmelige nissen» er hennes gode venn Jan Lossius - som mange lesere allerede har mistenkt.

«Nå er gjengen samlet, og plutselig er alle gode ting fire, og ikke tre lengre, som utsagnet heter,» skriver hun i innlegget sammen med et bilde av datteren Michelle (5), sønnen William (2) og hennes nye flamme Jan.

«Vi er lykkelige hele gjengen, alle fire. Vi nyter førjulstiden, i hverandres selskap!»

 Bare 14 år gammel ble Anna gravid for første gang. Hun fortalte da sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM. Siden har hun blitt en av Norges fremste bloggere.

LES OGSÅ: Pia Tjelta avslører tvillingenes kjønn og navn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer