Her er alle pikene til Jens

Rolness boltrer seg i divaer år etter år.

PÅ DIVATOPPEN: - Wenche er jo den største vi har. I Tyskland er hun større enn Elvis, skrøt Jens Pikenes da Wenche Myhre var årets gjesteartist i 2006. Gjennom en årrekke har han hatt de største norske artistene med seg på sine populære julekonse Foto: Dagbladet
PÅ DIVATOPPEN: - Wenche er jo den største vi har. I Tyskland er hun større enn Elvis, skrøt Jens Pikenes da Wenche Myhre var årets gjesteartist i 2006. Gjennom en årrekke har han hatt de største norske artistene med seg på sine populære julekonse Foto: Dagbladet Vis mer
GAVEKALENDER: For 13. år på rad vrikker Penthouse Playboys med Jens Pikenes i spissen jula inn på Rockefeller i Oslo.

Norges kanskje mest fremtredende kitschorkester begynte med sine snart legendariske julekonserter allerede i 1995, da det bare var kirkekonserter med Anita Skorgan og ikke så mye mer. Nå er det ikke et band eller en artist med respekt for seg selv som ikke byr på noe ekstra i adventstiden.

Glambandet spiller ikke julen inn alene på scenen på Rockefeller. Gjennom årene har de hatt for vane å invitere sagerinner fra øverste divahylle.

Vil du bli Dagens Julenisse? Finn Jens Pikenes og få en fantastisk gave!

I år er det den svenske divaen Lill Lindfors som skal heve glamourfaktoren noen hakk.

- Lill er en kvinne av verdensformat, hun er alle de fire S-ene. Skjønn, stilig, sjarmerende og sensuell. Lill er kvinnen som definerer ordet sensuell, skryter Pikenes, alias sosiolog og forfatter Kjetil Rolness overfor VG.

- Jeg er overbevist om at dette samarbeidet kommer til å bli toppen av min karriere, smiler Lill tilbake.

Med unntak av fjorårets konsert, da unge Tone Damli Aaberge (20) var gjesteartisten, har Rolness/Pikenes valgt modne kvinner med en lang karriere til å lyse opp scenen.

- Jeg liker kvinner som har et langt, erotisk rulleblad, gjerne med kriminelt tilsnitt. Som 23-åringen har jeg mye å lære, og disse kvinnene kan lede meg inn i elskovens verden, har Kjetil Rolness' 23-årige alter ego uttalt til Dagsavisen.

Tidligere har store disse store artister deltatt: Kirsti Sparboe (1995), Dollie De Luxe (1996), Wenche Foss og Morten Harket (1997), Jan Eggum - som standin for Samantha Fox (1998), Åse Kleveland (1999), Rune Rudberg (2000), Arja Saijonmaa (2001), J-diva, Gry Jannicke Jarlum (2002), Kari Bremnes (2003), Elisabeth Andreassen og Ole Paus (2004), Wenche Myhre (2006), Tone Damli Aaberge (2007). 

Og Pikenes Jens vet å blidgjøre damene han inviterer. Da Åse Kleveland opptrådte med bandet skrev Playboys en egen hyllestsang til henne, og hun ble båret på gullstol av publikum på Rockefeller.

Om Wenche Myhre har han sagt følgende:

- Wenche er jo den største vi har. I Tyskland er hun større enn Elvis. Jeg kan ikke se for meg hvordan vi skal toppe dette med innenlands artister.

Inger Lise Rypdal ventet Pikenes på i ti år før hun sa ja.

- Inger Lise er et norsk popikon og sexsymbol. Hun har veska full av hits og smelter hjerter på flatmark. Vi kontaktet henne allerede for ti år siden, men da var hun ikke sikker på om vi spøkte eller mente alvor. I dag vet hun at Penthouse Playboys står for seriøsitet og kvalitet i alle ledd, sa Pikenes til Dagbladet i 2005.

Tone Damli Aaberge skilte seg ut fra de andre ved å være knapt 19 år da hun gjorde sin gjesteopptreden på de populære julekonsertene.

- Den viktigste grunnen til at vi valgte henne var hennes sterke kunstneriske integritet. Resten husker jeg ikke i farten, sa Pikenes det året til VG.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Jens Pikenes og få en fantastisk gave. Og husk: Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!

DEN YNGSTE: Tone Damli Aaberge var den yngste kvinnen Pikenes hittil har bedt med på scenen. - Den viktigste grunnen til at vi valgte henne var hennes sterke kunstneriske integritet. Foto: Stella Pictures
GULLDAMER: Både Wenche Foss og Åse Kleveland har stått på scenen på Rockefeller sammen med Pikenes. Glambandet skrev faktisk en egen hyllestsang til Åse. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
ÅPNET BALLET: Kirsti Sparboe var den første gjesteartisten (i1995) til det som etter hvert skulle blir Penthouse Playboys legendariske julekonserter. Foto: SCANPIX
NORDLENDINGER: Kjetil Rolness og Kari Bremnes fant tonen i 2003. Foto: Dagbladet
IKON: Inger Lise smelter hjerter på flatmark, innrømmet Jens Pikenes i 2005. Foto: Dagbladet
FLOTT: Elisabeth Andreassen glitret sammen med Penthouse Playboys i 2004. Foto: Marcel Lelienhof
JULEPYNTET: Kjetil Rolness som Jens Pikenes er frontfigur i kitschorkesteret Penthouse Playboys. De holder julekonserter for fulle hus i Rockefeller for 13. år på rad. Foto: Dagbladet