DISSE DELTAR: Navnene i kjendisversjonen av «71 grader nord», som sendes på våren i 2011, er klare. Bak fra venstre: Asgeir Borgemoen, Abid Raja, Vendela Kirsebom, Pål Anders Ullevålseter og Tor Endresen. Foran fra venstre: Mina Hadjian, Maria Solhe Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
DISSE DELTAR: Navnene i kjendisversjonen av «71 grader nord», som sendes på våren i 2011, er klare. Bak fra venstre: Asgeir Borgemoen, Abid Raja, Vendela Kirsebom, Pål Anders Ullevålseter og Tor Endresen. Foran fra venstre: Mina Hadjian, Maria Solhe Foto: Bjørn Ekker/Seher.noVis mer

Her er alle «71 grader nord»-kjendisene

Knallsterke navn i kampen om å bli Norges tøffeste kjendis.

Se enkeltbilder av alle som skal delta i den andre sesongen av kjendisenes «71 grader nord» nederst i saken!

STAVANGER (SEHER.NO): «71 grader nord» har vært en sikker vinner hos TVNorge i en årrekke. I fjor bestemte kanalen seg derfor for å lage en kjendisversjon av programmet, som fikk navnet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

I den første sesongen, som ble sendt i vår, var det den tidligere fotballspilleren Harald Martin Brattbakk som fikk æren av å kunne kalle seg nettopp det. Nå er det ti nye som skal måle krefter i kampen mot å komme først til Nordkapp.

En av dem er, som Se og Hør tidligere har skrevet, Lene Alexandra Øien (28). Artisten får med seg blant andre Vendela Kirsebom (43) og Asgeir Borgemoen (39).

- Foreløpig er det behagelig, jeg koser meg! sier Lene Alexandra når Seher.no møter henne under innspilling, bare noen dager etter at ferden startet.

I 2004 var 28-åringen med i TV3-programmet Robinson-ekspedisjonen. Etter den tid har det gått slag i slag for Lene Alexandra, med deltagelse i blant annet Melodi Grand Prix og Skal vi danse. I høst blir hun også å se i TV3-programmet «Fangene på fortet».

- Blir du aldri lei, Lene?

- Nei, jeg blir ikke det. Her er det snakk om nye, utfordrende programmet der jeg får møte nye mennesker og andre deltagere. Jeg synes det er spennende å lære noe nytt, og ville aldri hatt sjans til det hvis ikke jeg hadde vært med. Skal man ta private dansetimer er det jo rett og slett dritdyrt, mens utstyret jeg får i 71 grader nord sikkert koster 100.000 kroner, smiler hun.

Men det er ikke bare Lene Alexandra Øien, Vendela Kirsebom og Asgeir Borgemoen som er klare til kamp i det populære TVNorge-programmet. Også TV- og radioprofil Mina Hadjian (34), artist Tor Endresen (51), kjendisadvokat Abid Raja (34), artist Maria Solheim (28), motorsyklist Pål Anders Ullevålseter (41), kickbokser Mette Solli (35) og tidligere fotballspiller Linda Medalen (45) er alle med.

- Det var ikke vanskelig å bestemme seg for å bli med i dette programmet, jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor jeg ikke skulle vært med. «Hvermansen» går jo i fjellet. Det kom mer an på tiden, jeg ble jo spurt om å være med i fjor også, men da strakk ikke tiden til. Så langt har det vært strålende, med mange hyggelige mennesker, forteller Asgeir Borgemoen til Seher.no.

Hvem som ryker først, og hvem som når helt til topps, i den andre kjendisutgaven av «71 grader nord» - det får vi først vite våren 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var sleip mot TVNorge

Se enkeltbilder av alle som skal delta i den andre sesongen av kjendisenes «71 grader nord» her: 


REALITY: Vendela Kirsebom er en av deltagerne i TVNorges kjendisutgave av «71 Grader Nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
IKKE I TVIL: Asgeir Borgemoen var ikke i tvil da han ble spurt om å være med i det knallharde TVNorge-programmet. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
RAJ RAJ: Abid Raja ofrer blod, svette og tårer for «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
TV-KLAR: Lene Alexandra Øien skal kjempe - mot ni andre - om å ta seg først til Nordkapp. Foto: Bjørn Ekker / Seher.no
MED I KAMPEN: Maria Solheim skal være med i kjendisversjonen av «71 grader nord». Foto: TVNorge
PÅ PLASS: Linda Medalen skal gi jernet for å vinne «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
KLAR: Tor Endresen bytter ut gitar med primus og ryggsekk i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
ERFAREN: Pål Anders Ullevålseter er en erfaren mann innen motorsykkelsporten. Men det er langt fra sikkert at han er Norges tøffeste kjendis av den grunn. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
PÅ TUR: Mina Hadjian er blant vårens ti kjendiser i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
DELTAR: Mette Solli er klar for reality på TV. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no