NÅ KAN DE VISE SEG: Endelig kan Alicia Keys ta med seg kjæresten på premierer, etter at forholdet nå er bekreftet.  Foto: All Over Press
NÅ KAN DE VISE SEG: Endelig kan Alicia Keys ta med seg kjæresten på premierer, etter at forholdet nå er bekreftet. Foto: All Over PressVis mer

Her er Alicias nye kjæreste

- Men vi er ikke i nærheten av å være klare for baby eller ring, sier Swizz Beatz.

SEHER.NO: Det har gått rykter i månedsvis om at Alicia Keys (28) har funnet tonen med musikkprodusenten Swizz Beatz, og ryktene ble ikke akkurat mindre av sangen "Best I Ever Had".

Alicia laget nemlig bursdagsselskap for Swizz på Guggenheim i september, og i sangen synger han: "Wake up in the morning and my baby cooked me breakfast. A’s wearing nothing on but a necklace. Yeah, she say she wanna treat me like a king; I get big gifts so the money ain’t a damn thing. She gave me a party at the Guggenheim… What’s next? The ring? The baby? She really loves me!"

Men det er først nå at han vil vedkjenne seg at de to har et forhold. Til New York Daily Post sier han at han elsker Alicia, og at det var hun som ga ham bursdagsselskapet på museumet.

- Men vi er ikke i nærheten av å være klare for baby eller ring. Hele sangen er ikke om Alicia. Spesielt den delen der hun lager frokost til meg naken, det har hun ikke gjort for meg, sier Swizz.

Swizz har nylig skilt seg fra R&B-sangere Mashonda, som han har en to år gammel sønn med.

I fjor raste Mashonda mot paret, og påstod at Alicia og Swizz hadde et forhold allerede før de ble skilt.

Swizz på sin side har nektet for utroskapen, og nektet også lenge for forholdet til tross for de åpenbare referansene i teksten.  

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jolie var utro med rockestjerne