Se og Hør erfarer:

Her er Alexandras hemmelige flørt

Alexandra Joner danset en hedundrande finaledans. I salen satt den nye flammen og heiet henne frem.

SEIERHERRE: Alexandra Joner og Ole Thomas Hansen vant lørdagens finale. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SEIERHERRE: Alexandra Joner og Ole Thomas Hansen vant lørdagens finale. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

I uke etter uke danset Alexandra Joner (33) seg frem til finalen i TV2-programmet «Skal vi danse».

Lørdag var det duket for fest, og for siste gang skulle Joner og medkonkurrent Aslak Maurstad (31) vise publikum og dommere hvorfor nettopp de var verdige vinnere av konkurransen.

Etter at både dommerpoeng og seerstemmer var talt opp, ble det til slutt klart at det var Joner og Ole Thomas som stakk av med det gjeve trofeet, og for første gang på seks år hadde konkurransen en kvinnelig vinner.

Mang en TV-seer har trolig blitt imponert over Joner og dansepartneren - noen kanskje litt mer enn andre.

Lørdag er det klart for den store «Skal vi danse»-finalen, hvor Aslak Maurstad (31) møter Alexandra Joner (33). Vis mer

Joner skal nemlig ha en gladnyhet etter bruddet med investor Runar Vatne (49), og den nye kavaleren satt spent i salen og fulgte med på finaledansen.

I podkasten «Not your Babe» kunne Joner bekrefte den hyggelige nyheten til makker Helle Nordby (29).

- Jeg dater noen. Ja, det gjør jeg, herregud det var helt sykt rart å si. Datinglivet går bra. Det føles så rart å si høyt, fordi i løpet av «Skal vi danse» så har jeg blitt spurt veldig mye av pressen om jeg dater og hvordan det går med datingen, og jeg har bare løyet og sagt nei, nei, nei, nei. Å nå si det høyt føles helt «weird», og litt digg, svarer Joner.

Ulrikke Brandstorp skulle ta seg en pause fra parketten under Skal vi danse-finalen. Det rakk hun ikke. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Fulgte begeistret med

Etter det Se og Hør erfarer skal Joner ha funnet tonen med Joachim Lindbo.

Han skal også ha vært til stede under semifinalen, hvor han blant annet skal ha laget hjertetegn med hendene, samt uttrykt sin begeistring fra salen.

SATT SAMMEN MED VENNENE: Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SATT SAMMEN MED VENNENE: Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

I tillegg skal han også ha slått av en prat med moren hennes, Barbara Joner.

VANT: Alexandra Joner og Ole Thomas vant den populære konkurransen. Foto: Thomas Andersen / TV 2
VANT: Alexandra Joner og Ole Thomas vant den populære konkurransen. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

33-åringen var også til stede under etterfesten etter finalen, hvor han kom sammen med Joners nære venninne Helle Nordby.

KOM SAMMEN: Helle Nordby og Joachim Lindbo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KOM SAMMEN: Helle Nordby og Joachim Lindbo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Oversårbart

Det var i slutten av mars det ble kjent at 33-åringen og investor Runar Vatne (49) hadde gått fra hverandre, etter ti år som kjærester.

Hun har flere ganger delt åpenhjertig om hvor tungt hun syns bruddet var, både i dokuserien «Bloggerne», men også i podkasten «Not your babe», som hun har med venninnen Helle Nordby.

I podkasten kunne hun også fortelle hvorfor hun valgte å holde bruddet hemmelig en stund før de offentliggjorde det.

- Det var mitt valg at det skulle være hemmelig rett og slett fordi at, for helt åpenbare grunner, det var jeg som måtte flytte ut og finne et nytt sted å bo, uttalte Joner.

Alexandra Joner avslører hvorfor hun var ekstra nervøs før denne dansen. Video: TV 2 / Nora Skavhaug / Rød Løper Vis mer

- Det føles veldig sårbart å begynne helt på nytt. Å få en helt ny livsstil når hele livet mitt har vært på en viss måte i ti år, og at jeg skal finne ut av alt det, mens jeg føler at alle ser meg. Å skulle være med på den reisen føltes oversårbart, når man i tillegg har kjærlighetssorg fordi man har gjort det slutt.

Det vites ikke hvordan Joner har truffet sin nye flamme, men i en episode av dokuserien «Bloggerne», innrømmet influenseren at hun hadde vært mye ute på byen etter bruddet - uten å være helt fornøyd med flørtingen til gutta.

NYFORLOVET: Nyforlovede Juliane Snekkestad hadde tatt med kjæresten til Alexandra Joners halloweenfest, og ga detaljer om frieriet. Video: Rød Løper Vis mer

Nå kan det derimot virke som om det likevel er noen som har sjarmert 33-åringen i senk, og at sorg og ensomhet nå har blitt erstattet med trygghet, glede og kanskje ekte kjærlighet.

Det har ikke lyktes Se og Hør å få en kommentar fra Joner i forbindelse med denne saken.

Se og Hør har også forsøkt å komme i kontakt med Joachim Lindbo, men våre henvendelser er hittil ikke blitt besvart.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer