Her dytter han Grace (87) av scenen

Sacha Baron Cohen sjokkerte publikum med dramatisk stunt på BAFTA.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Et gisp gikk gjennom salen da Sacha Baron Cohen (42) dyttet en eldre dame i rullestol av scenen under prisutdelingen BAFTA i helgen.

Se sjokkvideoen øverst i saken!

De prominente gjestene fikk sjokk og flere løp til for å hjelpe det som så ut som den hjelpeløse damen som falt med ansiktet først i gulvet da Cohen dyttet rullestolen av scenekanten.

Men det som så ut som en dramatisk ulykke eller en ond skøyerstrek var et godt planlagt stunt fra den britiske komikeren.

LURTE ALLE: Sacha Baron Cohen fikk Charlie Chaplins ærespris under BAFTA lørdag kveld i Los Angeles.  Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
LURTE ALLE: Sacha Baron Cohen fikk Charlie Chaplins ærespris under BAFTA lørdag kveld i Los Angeles. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press Vis mer

Den eldre damen ble introdusert som Grace Coddington, en tidligere barnestjerne som jobbet sammen med Charlie Chaplin i «City of Lights» fra 1931, bare fem år gammel. Hun ble trillet ut på scenen for å overrekke Chaplins Brittania Award for Excellence in Comedy til Cohen og overrakte ham Charlies spaserstokk. Sacha grep stokken og begynte å etterligne stumfilmstjernens berømte gange, så «falt» han oppå Grace og dyttet rullestolen så den falt fra scenen - med den gamle damen sittende i!

SKREMTE PUBLIKUM: Noen sekunder etter dette bildet er tatt dyttet Cohen den eldre damen av scenen.  Foto: CelebrityVibe / Splash News/ All Over Press
SKREMTE PUBLIKUM: Noen sekunder etter dette bildet er tatt dyttet Cohen den eldre damen av scenen. Foto: CelebrityVibe / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Grace Collington er den eldste, nei unnskyld, var den eldste, sa Cohen til publikum da de skjønte at det hele var et godt planlagt stunt.

- Jeg dedikerer prisen til henne. Det er selvsagt en tragedie, men tenk for en måte å dø på. Hun kommer antagelig til å bli minnet under Oscar-utdelingen…Uansett, kvelden handler ikke om henne, men om meg, sa Cohen til stor latter fra publikum.

Se stjernene på BAFTA-utdelingen i video nederst i saken!

LES OGSÅ: Struttet på den røde løperen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer