Her drikker han på seg alkoholforgiftning

Scott Disick har festet konstant for å drikke bort sorgen etter at moren og faren hans døde.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fikk begeret til å flyte over!

Forretningsmannen og realitystjernen Scott Disick (31) er glad i partylivet, men forrige måned gikk det helt galt for «Keeping up with the Kardashians»-stjernen.

Torsdag meldte TMZ at den vordende trebarnsfaren for en måned siden festet så hardt at han ble lagt inn på sykehus med alkoholforgiftning.

Anledningen var den forsinkede feiringen av stjernens 31-årsdag, skriver Daily Mail. Kjæresten Kourtney Kardashian (35) var derimot travelt opptatt med å være vertinne for ettårsfeiringen til niesen Nort West (1) hjemme i Calabasas.

FEIRET SEG SELV: Gullballonger som stavet navnet hans og en kake med gullklokke-dekor måtte til på realitystjernens bursdagsfest. På capen, som er spesiallaget, var teksten «Lord Disick» brodert på.  Foto: Splash News/ All Over Press
FEIRET SEG SELV: Gullballonger som stavet navnet hans og en kake med gullklokke-dekor måtte til på realitystjernens bursdagsfest. På capen, som er spesiallaget, var teksten «Lord Disick» brodert på. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Disick festet ifølge People på nattklubben 1Oak i The Hamptons 22. juni, der han sprøytet ned de andre gjestene med eksklusiv Veuve Clicquot-champagne. Kilder sier til TMZ at han ble så overstadig beruset at han nesten ikke klarte å snakke, og at han fryktet at noen hadde hatt dop i drinken hans.

En tur på akuttavdelingen på Southampton Hospital fulgte, men legenes tester viste imidlertid at Disick selv hadde pådratt seg en klassisk alkoholforgiftning, skriver TMZ.

Episoden inntraff få dager etter at samboeren Kourtney, som altså venter parets tredje barn, kastet ham ut av leieboligen deres i luksuriøse Hamptons.

Paret skal ha kranglet om Disicks dårlige drikkevaner, som trolig har eskalert etter at han mistet begge foreldrene i løpet av to måneder.

- Han har hatt et ufattelig tungt år etter tapet av foreldrene, uttaler en kilde til People.

PARTYHUMØR: Scott Disick virket å kose seg på nattklubben, men så relativt beruset ut. Foto: Splash News/All Over Press
PARTYHUMØR: Scott Disick virket å kose seg på nattklubben, men så relativt beruset ut. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

I november i fjor døde Bonnie Disick 63 år gammel, etter lang tids sykdom. I starten av januar gikk faren Jeffrey Disick (63) også bort. Faren led av diabetes og ventet på en hjertetransplantasjon, men døde brått og uventet. Enebarnet Scott skal ha vært fullstendig knust etter å ha mistet sin nærmeste familie.

Får hjelp av kjendisprest

Den skremmende festepisoden skal imidlertid ha gitt Scott Disick en vekker, og ifølge Peoples kilde går det veldig mye bedre med ham nå.

- Det har vært oppturer og nedturer, og han gjør sitt beste for å komme seg igjennom alt. Han gjør virkelig fremskritt, hevder kilden.

TMZ skriver at realitykjendisen ikke har drukket siden den ville festkvelden, og både han og Kourtney går til rådgivning hos pastor Rich Wilkerson Jr. - presten som viet Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) i slutten av mai.

Wilkerson Jr. vakte oppsikt i forbindelse med kjendisbryllupet, da en rekke medier omtalte hans flotte utseende. Siden har han lagt ut flere bilder sammen med Kim og Kanye på Instagram og gjort flere offentlige opptredener.

Forhåpentligvis velger Scott Disick familielivet fremfor festlivet i tiden som kommer. Snart får han nemlig et tredje barn å ta seg av, når barna Mason (4) og Penelope (2) får en liten søster eller bror.

SVIREBRØDRE: Scott Disick (t.h) festet hardt med flere venner da han feiret bursdagen sin på 1Oak - før han ifølge TMZ måtte på sykehus for alkoholforgiftning. Foto: Splash News/ All Over Press
SVIREBRØDRE: Scott Disick (t.h) festet hardt med flere venner da han feiret bursdagen sin på 1Oak - før han ifølge TMZ måtte på sykehus for alkoholforgiftning. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Han flyttet inn etter andre date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer