MISFORNØYD: Spector har kun sonet noen måneder av drapsdommen sin, men klager allerede på fengselsforholdene. Foto: AP
MISFORNØYD: Spector har kun sonet noen måneder av drapsdommen sin, men klager allerede på fengselsforholdene. Foto: APVis mer

- Her dreper de for en suppepose

Drapsdømte Phil Spector sliter med overgangen fra Hollywood-livet.

SEHER.NO:  I mai ble den berømte musikkprodusenten Phil Spector (69) funnet skyldig i forsettelig drap på skuespillerinnen Lana Clarkson (40) og dømt til å sone i fengsel fra 19 år til livsstid.

Til tross for at 69-åringen kun har sonet noen måneder, har han allerede begynt å klage på fengselsforholdene, skriver New York Post. Ifølge avisen frykter musikklegenden for sin egen sikkerhet i fengselet.

Spector skal være misfornøyd med at han sitter i samme fengsel som farlige forbrytere som seriemorderen Charles Manson og Robert F. Kennedys morder, Sirhan Sirhan.

- Tenk at de putter meg i samme fengsel. Det viser hvor lavt de kan gå. Her dreper de hverandre for en billig suppepose, skriver Spector i en brev til en venn, manageren Steve Escobar.

Myndighetene på sin side, avviser Spectors fengselskritikk, og hevder at han slett ikke sitter i samme fengsel som de kjente drapsmennene.

Spector ble kjendis på 60-tallet da han var produsent for en rekke musikere, som blant annet The Beatles og Tina Turner. Han ble dømt for drapet på skuespilleren Lana Clarkson etter at hun ble funnet død i produsentens hjem etter å ha fått et skudd i munnen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Kan få 15 år