Her dreper de alle bruddrykter

Beyoncé og Jay Z var stormende forelsket på scenen.

SEOGHØR.NO: Det har vært storm rundt Beyoncé (32) og Jay-Z (44) sitt ekteskap den siste tiden. Beyoncé skal ha vært utro med livvakten, og Jay-Z skal ha hatt et forhold til sangeren Mya. Dette har blant annet DailyMail meldt.

Men nå beviser de en gang for alle at ekteskapet går på skinner -  i hvertfall så det slik ut da de to opptrådte sammen på Citizens Bank Park Stadium i Philadelphia, lørdag kveld.

De to viste tydelig at de har sterke følelser for hverandre, og kysset, klemte og lo. Mot slutten av konserten fremførte de en coverversjon av låta «Forever Young». Jay-Z dro sin kone inntil seg og klemte og kysset henne.

PÅ TURNÈ: Beyoncé og Jay Z har vært på turné sammen siden 25.juni.  Foto: Brian Prahl / Splash News/ All Over Press
PÅ TURNÈ: Beyoncé og Jay Z har vært på turné sammen siden 25.juni. Foto: Brian Prahl / Splash News/ All Over Press Vis mer

Han var også en ekte gentlemann og hjalp Beyonce ned fra scenen.I det siste har ryktene svirret rundt Jay-Z sitt angivelige utroskap med Lady Marmalade-sangeren Mya. Men nå avkrefter også hun forholdet på Instagram.

- Har aldri vært og kommer aldri heller til å skje, svarte hun på spørsmål om forhold til Jay-Z.

Paret har sammen den to år gamle datteren Blue Ivy Carter, og har vært på turné sammen, siden 25.juni.

Ryktene har også svirret om skilsmisse for stjerneparet. Ifølge flere utenlandske medier skal Jay-Z ha mistanke om at sangeren er utro med Julius De Boer, en av livvaktene deres.

VISTE KJÆRLIGHET: Beyoncé og Jay Z gjorde slutt på alle bruddrykter, da de viste sin kjærlighet på scenen, lørdag kveld.  Foto: Brian Prahl / Splash News/ All Over Press
VISTE KJÆRLIGHET: Beyoncé og Jay Z gjorde slutt på alle bruddrykter, da de viste sin kjærlighet på scenen, lørdag kveld. Foto: Brian Prahl / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Jay tror definitivt at det er noe på gang mellom Beyoncé og Julius, skal en nær kilde ha sagt til Hollywoodgossip.Han skal ha ønsket å si opp vakten siden februar i fjor, men Beyoncé skal angivelig ha satt foten ned.

- Beyoncé og Jay-Z prøver å fremstille ekteskapet sitt som perfekt, men offentligheten begynner å se sprekker i forholdet. Solanges angrep på Jay-Z viste verden en helt ny side av Bey og hennes familie. Det inkluderer kvinnen som visstnok skal ha startet det hele ved å flørte med Jay-Z, nemlig Rachel Roy, skriver INB.

FORELSKET: Jay Z og Beyoncé har vært gift siden 2008, og viser at de fortsatt holder kjærligheten i live.
FORELSKET: Jay Z og Beyoncé har vært gift siden 2008, og viser at de fortsatt holder kjærligheten i live. Vis mer

LES MER: Alt om heiskrangelen