Kim-Daniel Sannes «Hotel Cæsar»:

Her dør «Hotel Cæsar»-Storm: - Det er litt typisk

I kveldens episode av den populære såpeserien må seerne ta farvel med en elsket rollefigur.

DØR: Etter en spennende cliff-hanger forrige uke ble det i dag klart at Storm Liland Anker-Hansen mistet livet etter en allergisk reaksjon. VIDEO: «Hotel Cæsar» på TV 2 Vis mer Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter elleve år på TV-skjermen dør Storm Liland Anker-Hansen i ekte «Hotel Cæsar»-stil. Det vises i et nytt klipp publisert på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Kim-Daniel Sannes (31) vant rollen gjennom realityserien «Jakten på en Cæsar-stjerne» i 2006, og han har vært på skjermen som Storm siden den gang. Nå erkjenner Kim-Daniel at han er klar for nye utfordringer.

«Hotel Cæsar» begynte å rulle over norske TV-skjermer i oktober 1998, og ble raskt en stor suksess. 19 år med TV-såpe har virkelig satt sitt preg hos fansen.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var etter et farlig stunt at Kim-Daniels rollefigur Storm ble stukket av en veps, og døde av en allergisk reaksjon.

Karakteren Storm har gjennom årenes løp vært involvert i flere ulykker og dramatiske hendelser, som flere ganger har satt hans liv i fare, men det er altså en mindre dramatisk hendelse som tar livet av rollefiguren.

- Det er litt typisk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Skjebnens ironi. Det har ligget litt i kortene at Storm skulle få en dramatisk død, så det er kanskje det som har vært litt spesielt, forteller Kim-Daniel Sannes til Seoghør.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer