Her debuterer Petter Pilgaard som artist

– Det var veldig pinlig. Det verste var at jeg ikke fikk lov å være full på scenen, sier TV-profilen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Petter Pilgaard (32) ble rikskjendis da han vant Paradise Hotel i 2009. I dag jobber han som programvert på ”Morgenshowet” på radiokanalen NRJ.

Den uhøytidelige 32-åringen er kjent for å være sporty og forrige uke sto han på scenen og framførte sin egenkomponerte sang ”Klamydia” til stor latter for de mange frammøtte kjendisene andre gjestene!

– Det var veldig pinlig. Det verste var at jeg ikke fikk lov å være full under framføring på scenen. Jeg har ingen sangstemme, men jeg kompenserte så godt jeg kunne med innlevelse og kroppsspråk, sier Petter lattermildt til Seoghør.no.

I fjor fikk «Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen mye oppmerksomhet for sin debut som popartist, da hun ga ut låten «Chewing Gum»

Da Pilgaard sang, var to av årets Idol-dommere, Tone Damli Aaberge (24) og Gunnar Greve (30)  blant publikum.  Men toget for å bli popstjerne er gått for lenge siden – erkjenner han selv.

– Jeg har ikke noe sangtalent! Heldigvis slapp de å sitte og høre på dette i Idol-studio, men jeg håper de fikk seg en god latter! avslutter Petter til Seoghør.no

Årsaken til at partygutten måtte framføre sangen er at kollegaene hans synes han banner for mye på luften.

Dermed mente de at passende straff var å gjøre noe så flaut som å synge ”Klamydia” på NRJ Music Awards. 

LES OGSÅ: Slottsplassen pusse opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer