<strong>MED PÅ MOTEN:</strong> Lille Harper Seven var med mamma Victoria Beckham under moteuken i New York.  Foto: All Over Press
MED PÅ MOTEN: Lille Harper Seven var med mamma Victoria Beckham under moteuken i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Her debuterer Harper Beckham på moteshow

Den skal tidlig krøkes som god fashionista skal bli...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For åtte uker siden kom Harper Seven til verden. Torsdag var hun med mamma Victoria Beckham (37) på sitt første motshow under New York Fashion Week. Victoria klemte datteren tett inntil seg på vei ut av hotellet på vei til lunsj.

- Mamma og baby Harper gleder seg masse til Fashion Week, skrev stjernen på Twitter.

Den nybakte moren så flott ut i en lang, dyprosa kjole fra sitt eget merke og knehøye, skinnstøvletter fra Christian Louboutin. Hun hadde selvfølgelig også sørget for et passende antrekk til Harper, som var kledd i hvit-og-sort rutete dress fra Makie.

Det kommer ikke som en stor overraskelse at Victoria tok med seg datteren på moteshow. Den tidligere popstjernen er kjent for sin flotte stil og har også sitt eget klesmerke.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste seg ute med babyen for første gang   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer