Her debuterer Britney i «Glee»

Tilbake i sexy heiagjengdrakt... Se video!

BRITNEY PÅ SITT BESTE: I den nyeste episoden av «Glee» stiller Britney Spears i en lekker rød heiagjengdrakt. Foto: All Over Press
BRITNEY PÅ SITT BESTE: I den nyeste episoden av «Glee» stiller Britney Spears i en lekker rød heiagjengdrakt. Foto: All Over Press Vis mer
Se Britney Spears i TV-serien «Glee» nederst i saken!

SEHER.NO: I går kveld debuterte popstjernen Britney Spears (28) i den populære TV-serien «Glee».

28-åringen brakte inn hele 13.3 millioner seere for kanalen Fox. Dette er en økning på fire prosent fra seriens forrige rekord, skriver JustJared.

Britney spiller en fantasijente - som rollefiguren til den tidligere «Full House»-stjernen John Stamos har hallusinasjoner om under et tannlegebesøk.

Sangerinnen så usedvanlig frisk og sunn ut i et rødt heiagjengkostyme.

- Jeg elsket det! Tusen takk til alle dere som gjorde dette mulig, skrev Britney på sin Twitter-konto etter sendingen.

Episoden er laget som en hyllest til stjernen. Spears har hatt mye å stri med de siste årene, og i denne episoden av «Glee» vil studentene ved McKinley High vise sin støtte til popprinsessen.

- Rollekarakterene våre får forbud mot å synge Britney Spears sine sanger, fordi Will (Matthew Morrison) ikke liker hennes måte å underholde på. Så derfor må vi kjempe for Britney. Men episoden handler ikke bare om at vi synger hennes sanger, det er vår hyllest til henne, sier «Glee»-stjernen Heather Morris.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå er hun endelig fri