Her debuterer Angelina som ond heks

Angelina Jolie spiller Disneys onde heks i ny film.

OND HEKS: Angelina Jolie viser mørke sider som den onde heksen i Disneyfilmen «Maleficent». Foto: Stella Pictures
OND HEKS: Angelina Jolie viser mørke sider som den onde heksen i Disneyfilmen «Maleficent». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fans får se en ny side av Angelina Jolie (38) i Disneys nye film «Maleficent», der hun spiller den onde heksen. Det er en skummel og ondskapsfull Angelina som smiler lurt i kameraet i den mystiske traileren. Filmen er en ny versjon av tegnefilmen «Tornerose» fra 1959, og forteller heksens historie.

NY VERSJON: «Maleficent» er basert på tegnefilmen om «Tornerose» fra 1959 og har internasjonal premiere 30. mai.  Foto: Stella Pictures
NY VERSJON: «Maleficent» er basert på tegnefilmen om «Tornerose» fra 1959 og har internasjonal premiere 30. mai. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jolie mener likevel det er noen sympatiske trekk ved hovedpersonen.

- Jeg håper publikum vil se en kvinne som har mange kvaliteter. Fordi hun er aggresiv og beskytter seg selv betyr ikke det at hun ikke har andre varme kvaliteter. Man må finne ut hvilket puslespill hun virkelig er, sier Jolie til Entertainment Weekly.

Ønsker flere barn

Selv om hun har vært travelt opptatt med filminnspilling de siste månedene har Angelina også gått gjennom et privat drama. Skuespilleren valgte å fjerne begge brystene da hun fikk vite at hun med stor sannsynlighet ville utvikle brystkreft. Den skumle opplevelsen skal ha ført Jolie nærmere forloveden Brad Pitt (50) og nå vurderer paret å utvide familien.

Ryktene skal ha det til at Jolie og Pitt vil adoptere nok et barn. I tillegg til sine biologiske barn Shiloh (7) og tvillingene Knox Leon og Vivenne Marcheline (5), har paret på kort tid adoptert sønnene Pax (10) og Maddox (12), samt datteren Zahara (9).

FLERE BARN: Seksbarnsmoren ønsker seg nå enda et tilskudd i ungeflokken.  Foto: Stella Pictures
FLERE BARN: Seksbarnsmoren ønsker seg nå enda et tilskudd i ungeflokken. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Angelina spiller Nigella i ny film

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer