SMERTER: Rune Larsen og Olga Divakova gjorde lørdag sin beste dans hittil i «Skal vi danse», men bak Runes smil skjulte det seg intense smerter. Foto: Stella Pictures
SMERTER: Rune Larsen og Olga Divakova gjorde lørdag sin beste dans hittil i «Skal vi danse», men bak Runes smil skjulte det seg intense smerter. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her danser han med voldsomme smerter

- Jeg er glad det ikke er dopingprøver på dette programmet, for da ville jeg ligget dårlig an. Se video!

Publisert
Se Rune Larsen fortelle om smertene nederst i saken!


SEHER.NO: Tidligere «Lollipop»-general Rune Larsen (63) så ut til å stortrives på «Skal vi danse»-parketten lørdag kveld, men bak smilet skjulte det seg enorme smerter.

- Denne gangen fikk jeg så vond tannpine at det var det som fikk fokus. Jeg tenkte ikke så mye på dansen, mest på tannen min. Kanskje var det en fordel at jeg ble opptatt av andre ting enn at jeg skulle ut og danse, sier Rune Larsen til Seher.no.

63-åringen har tidligere fortalt om sine ryggplager, som gjør at han må gå på sterke smertestillende. Lørdag måtte han trappe ytterligere opp på medsininntaket for å klare å gjennomføre dansen.

 
- Jeg går på voltaren i utgangspunktet på grunn av ryggsmertene mine. Og så fikk jeg to pinex forte i tillegg for å lindre smertene i tannen. Jeg glad det ikke er dopingprøver på dette programmet, for da ville jeg ligget dårlig an, tror jeg, sier Larsen til Seher.no.

Like etter direktesendingen lørdag måtte Rune oppsøke tannlege på grunn av de intense smertene.


- Jeg er redd for at jeg høres ut som et vandrende sykehus, for det er stadig vekk et eller annet jeg har. Jeg har en avtale med tannlegevakten nå om et kvarter, så jeg skal ned og enten trekke eller plombere. Det gjør veldig vondt, sier Larsen til Seher.no like etter sending lørdag.

Men til tross for smertene, klarte Rune å levere sin beste prestasjon så langt i konkurransen. Dommerne var nemlig godt fornøyd med 63-åringens innsats, og selv mener han at han kan takke smertene for nettop dét.


- Det er nok den beste dansen jeg har vært med på hittil. Skuldrene var litt lavere enn ellers, jeg må innrømme at jeg har vært nervøs de andre gangene. Olga har sagt at hun skal skade meg hver gang før vi skal ut på gulvet, så slipper jeg å tenke på nervene og dansen. Det er vår taktikk nå, sier Rune Larsen spøkefullt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her får Kari Traa brannsår på rumpa

Se Rune Larsen fortelle om smertene her:[obj:media:10144]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer