Her danser de bryllupsvalsen

Bare timer etter at de forlovet seg, danset Kevin Federline bryllupsvalsen. Se video!

SEOGHØR.NO: Denne helgen gikk Britney Spears (31) tidligere ektemann Kevin Fedeline (35) ned på kne, og fikk ja fra samboeren Victoria Prince.

I motsetning til mange andre par, som planlegger bryllupsdetaljene i mange måneder i forveien, lovet Federline og den tidligere volleyballspilleren Victoria hverandre evig troskap noen timer etter forlovelsen.

- Kevin hadde lurt henne til å tro at de skulle til Las Vegas i forbindelse med jobben hans. I stedet gikk han ned på kne, og fortalte henne at han hadde planlagt å gifte seg med henne allerede samme kveld, sier en kilde til nettstedet JustJared.

Bryllupet ble avholdt på Hard Rock Hotel i Las Vegas med nære venner og familie. I videoen, som du kan se øverst i saken, ser man at paret var overlykkelige over å endelig ha fått hver sin ring på fingeren.

Paret blir gratulert av de ventende gjestene, før de danser bryllupsvals til låten «A Thousand Years» av Christina Perri. Låten betyr tydligvis mye for paret, som begge kjempet mot tårene mens de svingte seg på dansegulvet.

Victoria skal lenge ha drømt om et bryllup med Britneys eksmann. Nå som drømmen har gått i oppfyllelse skal hun ifølge kilder være fra seg av glede.

- Hun har ønsket seg dette lenge, så hun ble lamslått. Hun har vist seg å være den rette for ham siden dag én. Hun er en fantastisk dame, sier kilden nær paret videre.
 
Victoria og Kevin har vært sammen siden 2008, og sammen har de datteren Jordan (1). Kevin har også sønnene Sean Preston (7) og Jayden James (6) fra ekteskapet med Britney, og Kori Madison (11) og Kaleb Michael Jackson (9) med eksforloveden Shar Jackson (36).

LES OGSÅ: Se som de gravide kjendisdamene stråler