<strong>SKÅLER:</strong> «Jakten på kjærligheten»-frierne må skrive under på at de ikke får benytte seg av rusmidler under innspillingen av programmet. Men på TV-skjermen har de flere ganger vist seg med alkohol i glasset. Foto: TV 2
SKÅLER: «Jakten på kjærligheten»-frierne må skrive under på at de ikke får benytte seg av rusmidler under innspillingen av programmet. Men på TV-skjermen har de flere ganger vist seg med alkohol i glasset. Foto: TV 2 Vis mer

Her bryter TV 2 sin egen regel

- Dette har ikke vært noe problem under opptakene, hevder kanalen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» har i flere uker allerede rullet på norske TV-skjermer, og i år er det de fire bøndene Roar Husetuft, Svein Bøylestad, Bente Fremo og Linda Bjørnes som jakter kjærligheten på TV 2. Per dags dato har hver av bøndene fire gjenværende friere å velge blant.

Seher.no er i besittelse av kontrakten årets TV-friere må skrive under på før de får være med i TV-innspillingen. Som Seher.no tidligere har omtalt blir frierne - av TV 2 og produksjonsselskapet Nordisk Film - nektet å innlede romanser med personer utenfor produksjonen under hele produksjonsperioden.
 
Produksjonsperioden varer, ifølge kontrakten, til og med desember, mens opptaksperioden går til slutten av oktober.

Dette er imidlertid ikke det eneste punktet deltagerne må forholde seg til.

«Deltagerne forplikter seg til å unngå all bruk av rusmidler i forkant av, og under opptakene, til programmet», er ett av punktene i det skriftlige dokumentet.

Forrige mandag hadde TV-bonden Roar med seg sine friere på gocart-banen. Etterpå så det ut til å bli enda mer fart i sakene da Roar spratt en Cava-flaske, og serverte de kjærlighetssøkende jentene den alkoholholdige drikken.

Denne uka var det bonden Svein sin tur. Sammen med sine friere skåler de nemlig i det som ser ut til å være rødvin mens de sammen nyter et godt måltid. Friere Seher.no har vært i kontakt med bekrefter også at det har blitt servert alkohol under innspillingen av programmet.

Presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland, mener at det som for mange kanskje kan virke som dobbeltmoral fra TV 2s side har å gjøre med at man ønsker å unngå problemer under opptak.

- Det punktet baserer seg på at de skal være uthvilt og opplagt til opptak, sier Wergeland til Seher.no.

Ifølge Wergeland har alkoholforbruket blant deltagerne ikke vært et problem under innspillingen.

- Dette har ikke vært noe problem under opptakene, nei. Det er en klausul vi har med i kontrakten, forteller TV 2-medarbeideren, som ikke legger skjul på at det har blitt servert alkohol mens opptakene har pågått.

- Under innspilling serveres det noen ganger god vin til en god middag eller en kald øl eller Cava i badestampen, forteller hun.

 
- Blir det servert alkohol til deltagerne også når de har fri fra innspilling – altså når kameraene ikke er til stede?

- Noen ganger får de et glass vin eller et glass øl til middagen på kvelden.

Romanse- og alkoholnekt er ikke det eneste «Jakten»-frierne må forplikte seg til gjennom en skriftlig kontrakt før deltagelsen i «Jakten på kjærligheten». I kontrakten står det blant annet at de skal informere produksjonsselskapet dersom han eller hun er tidligere straffedømt og at de skal delta i intervjuer i cirka ett år etter at programmet er vist på TV 2 første gang. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter TV-frierne å innlede romanser  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer