Her bryter Tora ut i latter av «Paradise»-spøk

Tora Berger tok «Mesternes Mester»-exiten med godt humør.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tora Berger (33), vise lørdag frem sin gravide mage på idrettsgallaen 2015 på Hamar. I pausen av idrettsgallaen ble «Mesternes Mester» sendt, og der ble Tora første deltager ut av årets konkurranse.

Den tidligere skiskytterstjernen tapte natt-testen i ballkasting der hun møtte tidligere syklist Monica Valen til dyst.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg var vel ikke bra nok rett og slett. Jeg hadde nok ikke forberedt meg godt nok på det som møtte meg. Jeg tok det mer som lek og ikke så mye alvor, og jeg var nok ikke like fokusert som jeg pleide å være som skiskytter, sa Berger til Seoghør.no da vi var med på innspillingen.

Men Berger tar exiten med svært godt humør, når hun fleiper med at reality-livet har gitt mersmak, og at hun vurderer TV3-programmet «Paradise Hotel».- Nå har jeg sendt inn søknad til «Parad...» Neida! Jeg vet ikke helt. Jeg har kanskje lyst til å være anonym en stund.Den tidligere OL-vinneren var forberedt på at hun sannsynligvis kom til å ryke ut av konkurransen på et tidspunkt, men skulle naturligvis gjerne vært der lenger.- Det var kjedelig å måtte flytte ut av huset, men jeg visste jo at det kunne skje. Hadde sagt ja, og da vet man at man mest sannsynligvis ryker ut, sier hun til Seoghør.no.I november kom den gledelige nyheten om at Berger og ektemannen, Trond Teveldal, venter barn.– Terminen er 2. april, bekreftet hun i et NRK-intervju.Tora har to OL-gull, åtte VM-gull og 28 seire i verdenscupen. Hun la opp før årets sesong.«Mesternes Mester» sendes lørdager klokken 20.55 på NRK1.LES OGSÅ: Tora Berger er gravid

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer