Her bryter «The Stream»-dommeren sammen i gråt

Hjertesyke Mats (31) sin historie blir for mye for «Donkeyboy»-stjernen Cato Sundberg. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige fredag var det premiere på TV 2s nye musikkonkurranse «The Stream», der artistene Marion Ravn (32), Espen Lind (45) og «Donkeyboy»-stjernen Cato Sundberg (35) er dommere. 

Konseptet skiller seg ut fra «Idol» og «The Voice» ved at artistene konkurrerer om å oppnå flest «streaminger» på Spotify.

Av 1200 påmeldte, gikk de 100 mest strømmede låtene videre i konkurransen. Artistene får opptre foran de tre dommerne som representerer plateselskapene Universal Music, Sony Music og Warner Music. 

I fredagens episode får vi blant annet møte deltakeren Mats Svendsen (31) fra Tromsø, som har en helt spesiell historie.

Se video øverst i saken!

SYNGER TIL SØNNEN: Mads Svendsen fra Tromsø forteller åpenhjertig om sin helsesituasjon. Historien gjør sterkt inntrykk på dommerpanelet.  Foto: TV 2
SYNGER TIL SØNNEN: Mads Svendsen fra Tromsø forteller åpenhjertig om sin helsesituasjon. Historien gjør sterkt inntrykk på dommerpanelet. Foto: TV 2 Vis mer

Inspirerende historie 

Han har nemlig en alvorlig hjertefeil, der kun 20 prosent av hjertet hans fungerer, ifølge VG. Mats trosser imidlertid legens råd og stiller på showcase for å opptre med låten «Safe and Sound».

Sangen er skrevet til sønnen Benjamin, som Mats håper skal få lov til å vokse opp sammen med sin far.

Historien hans gjør sterkt inntrykk på dommerpanelet allerede før han begynner å synge, spesielt Warner Musics representant Cato Sundberg. 

Saken fortsetter nedenfor.

LETTRØRT: Cato Sundberg klarte ikke å holde tårene tilbake under Mats sin opptreden.  Foto: TV 2
LETTRØRT: Cato Sundberg klarte ikke å holde tårene tilbake under Mats sin opptreden. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg gråter mest 

Da Seoghør.no møtte «The Stream»-dommerne under TV 2s høstlansering i slutten av august, avslørte Cato at det ikke er sjelden han tar til tårene i programmet.

- Jeg har bidratt godt med følelser. Det var mye som traff meg veldig. Det er mulig jeg er litt lett på krana. Jeg vil nok påstå at jeg gråter mest av dommerne, røpet han.

Universal Musics representant, Espen Lind, bekreftet også at «Donkeyboy»-frontfiguren er en følsom mann.

- Han er veldig i kontakt med de feminine sidene av seg selv, spøkte han til Seoghør.no. 

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELLE: Her er «The Stream»-programleder Tarjej Strøm (t.v) sammen med de tre dommerne, Cato, Marion og Espen under TV 2s høstlansering i slutten av august.  Foto: Andreas Fadum
TV-AKTUELLE: Her er «The Stream»-programleder Tarjej Strøm (t.v) sammen med de tre dommerne, Cato, Marion og Espen under TV 2s høstlansering i slutten av august. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Cato røpet at han advarte de andre bandmedlemmene i «Donkeyboy» på forhånd om at det kommer mange tårevåte øyeblikk. 

- Det er et eller annet med musikk. Og hvis jeg føler empati, så trigger det mer enn vanlig, sa han videre. 

Du kan se hvordan det går med Mats i «The Stream» fredag klokken 20.00 på TV 2. 

LES OGSÅ: Slik dyrket de romantikken i skjul 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer