TRIST: - Jeg tenkte at "det kan ikke være sant!" Etter å ha overlevd så mange eliminasjonsrunder, var det bare helt virkelighetsfjernt å høre noe annet, sier Silje Haukner, som ble dumpet av "Ungkaren", Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge
TRIST: - Jeg tenkte at "det kan ikke være sant!" Etter å ha overlevd så mange eliminasjonsrunder, var det bare helt virkelighetsfjernt å høre noe annet, sier Silje Haukner, som ble dumpet av "Ungkaren", Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge Vis mer

Her bryter Silje sammen

- Det var én av de verste opplevelsene i livet mitt, forteller den tapende "Ungkaren"-finalisten.

Publisert
SEHER.NO: Torsdag gikk den store sesongfinale av TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40" av stabelen, og endelig er det klart hvem som lå ungkar Jørgen Festervolls hjerte nærmest.

Asker-kjekkasen ga tydelig uttrykk for at han var blitt svært glad i begge finalistene, Katinka Hellan (21) og Silje Haukner (39). Men til slutt falt valget på Katinka, noe som framkalte tårer i begge leirer.

Verst var det selvsagt for Silje, som før avgjørelsen falt uttalte at "hun ville dø innvendig" hvis hun tapte finalen. Etter at den nedslående nyheten falt ned i hodet på henne, brast hun i dermed i gråt.

- Jeg håpet i det lengste at han skulle velge meg. Men i løpet av de siste dagene fikk jeg bange anelser - kjemien mellom oss skurret. Han var vel passe dritt lei meg, og når man har bestemt seg for hvem man vil ha, er det nok frustrerende å måtte ta seg av meg også. For jeg velger å tro at han hadde bestemt seg for Katinka lenge før den siste episoden, sier Silje til Seher.no.

Den skurrende kjemien til tross: Håpet hadde ikke 39-åringen gitt opp.

- Jeg begynte å bli "fed up" av kameraene, samtidig som jeg var sliten og lei. Men jeg håpet i det lengste at jeg ble valgt, og at vi kunne finne ut av ting etterpå.

- Hvilke tanker surret rundt i hodet da du ble dumpet av "Ungkaren"?

- Jeg tenkte at "det kan ikke være sant!" Etter å ha overlevd så mange eliminasjonsrunder, var det bare helt virkelighetsfjernt å høre noe annet. Det var en vond opplevelse. Jeg har blitt dumpet før også, og det er selvfølgelig ikke hyggelig. Det var én av de verste opplevelsene i livet mitt, innrømmer hun.

Til Seher.no har Haukner tidligere uttalt at hun var overrasket over at det var Katinka som ble hennes motstander i finalen. Natalie var den tøffeste konkurrenten, mener hun. Men ifølge henne selv, gjorde ikke det at skuffelsen ble enda større enn den ville blitt med Natalie som finalemotstander.

- Nei, det gjorde det nok bare lettere, forteller Silje Haukner til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltakerne ? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi er venner for livet! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer