Her bryter hun ut i tårer

- Jeg snakker aldri om dette, innrømmer «Ja, vi elsker Hollywood»-stjernen.

FORUTSÅ FLYSTYRT: - Noen skulle ta dette flyet, og jeg følte det så sterkt at jeg ringte til denne personen og sa at hun burde utsette turen. Flyet krasjet. Jeg husker ikke hvor mange det var ombord, men jeg tror at alle omkom, sier en gråtkvalt Solve Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORUTSÅ FLYSTYRT: - Noen skulle ta dette flyet, og jeg følte det så sterkt at jeg ringte til denne personen og sa at hun burde utsette turen. Flyet krasjet. Jeg husker ikke hvor mange det var ombord, men jeg tror at alle omkom, sier en gråtkvalt Solve Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med «Ja, vi elsker Hollywood»-stjernen Solvei McKenna nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Solvei McKenna (45) er en av mange kvinner som er med i vårens «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge. McKenna er new age-sanger og yogainstruktør for rike og berømte i Beverly Hills, og har suksess som plateartist med musikk spesielt beregnet på yoga og meditasjon.

Solvei mener selv at hun har evner utenom det vanlige. Dette har satt dype spor i 45-åringen, som ikke bare har opplevd den positive delen av det å kommunisere med noen utenfor seg selv.

- Det kan være ved at jeg hører noe inni meg, eller at jeg føler en energi. Noen ganger vekker det meg på natten. Da må jeg bare stå opp, puste rolig, åpne meg - og høre hva det prøver å fortelle meg, forteller McKenna, som forklarer:
 
- Noen ganger kan det være en beskjed eller en advarsel til noen. Andre ganger kan det rett og slett bare være at jeg selv trenger å passe på et eller annet. Men ser jeg noen der i skinnende lys? Nei, det gjør jeg ikke.

For noen år siden hadde «Ja, vi elsker Hollywood»-stjernen en svært ekkel opplevelse, da hun forutså en flystyrt. I videointervjuet med Seher.no ser man tyrdelig at hun er svært preget når hun snakker om episoden.

- Noen skulle ta dette flyet, og jeg følte det så sterkt at jeg ringte til denne personen og sa at hun burde utsette turen. Flyet krasjet. Jeg husker ikke hvor mange det var ombord, men jeg tror at alle omkom.

McKenna er ikke spesielt begeistret for å snakke om det som skjedde den gangen, og tar til tårene når hun tenker tilbake på opplevelsen.

- Dette er noe jeg ikke har så lyst til å snakke om. Kanskje var det meningen at jeg skulle gi dem beskjeden, jeg vet ikke. Men jeg liker ikke denne byrden, jeg vil ikke ha den.

Selv innrømmer hun at opplevelsen har vært en stor påkjenning for henne.

- Ja, det var det. For jeg snakker aldri om det. Men det er så mye man ikke har kontroll over. Jeg er veldig sensitiv og sånn da, og så synes jeg liksom det er slitsomt nok bare å leve i verden mange ganger. Men heldigvis slipper jeg å få veldig mange slike beskjeder, sier hun gråtkvalt.

Til Seher.no har Solvei tidligere avslørt at hun var døden nær av anoreksi tre ganger da hun var yngre.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble bestevenn med eksens nye kone!

Se videointervjuet med Solvei McKenna her: 

[obj:media:8493]