Her bryter hun ut i gråt

- Det ble bare for mye, innrømmer «Farmen»-Silje.

EXIT FARMEN: Silje Trosten Johnsen er ute av «Farmen». Melkespannholding ble hennes bane. Foto: TV 2
EXIT FARMEN: Silje Trosten Johnsen er ute av «Farmen». Melkespannholding ble hennes bane. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Før onsdagens «Farmen»-episode var det fire deltagere som fortsatt kjempet mot hverandre i kampen om en bil og en hytte. Nå er det bare tre igjen.

Silje Trosten Johnsen (23) har, etter at hun ble vist på skjermen, vekket sterke reaksjoner hos TV-seere - kanskje først og fremst på grunn av hennes taktiske væremåte. Nå er Tana-jenta ute gamet etter å ha tapt melkespannholdingen mot Linn Hege Andersen.

- Jeg trodde det skulle bli verre å ryke ut enn det viste seg å være. Jeg var fast bestemt på at jeg skulle til topps, og trodde jeg skulle bli mer skuffet enn jeg ble. Men da jeg fikk vite hvilken gren vi skulle kjempe i, da visste jeg allerede at jeg ville ryke, sier Silje til Seher.no.

Etter at «Farmen»-exiten var et faktum, ble det tårevått på Tranøyagården. Kanskje overraskende for mange var det derimot ikke Siljes stefar, Leif Birger Mækinen, som felte flest tårer. For det var nemlig de to «kamphønene» som først og fremst lot følelsene slippe ut.

Først Linn Hege, deretter Silje...

- Så fort Linn Hege begynte å gråte, klarte jeg ikke å holde ting inne. Vi er gode venner selv om vi konnkurrerte mot hverandre, og da hun holdt rundt meg når jeg tapte ble det bare for mye. Det var veldig følelsesladet, medgir 23-åringen.

Ifølge «Farmen»-deltageren var det spesielt to grunner til at hun reagerte som hun gjorde.

- Den ene var at jeg tapte, den andre at jeg måtte forlate Leif Birger og Linn Hege...

Silje Trosten Johnsen legger ikke skjul på at melkespannholding langt fra var hennes favorittøvelse. Likevel synes hun ikke det var urettferdig at den avgjørende konkurransen for hennes del var i akkurat denne grenen.

- Nei, urettferdig er det ikke. Den som vinner «Farmen» bør jo være mest allsidig. Det eneste jeg følte var urettferdig er at jeg måtte konkurrere alene mot henne, at ikke tre personer deltok også her, mener Johnsen, vel vitende om at Lillian Lund Jonassen hadde vunnet rokonkurransen, og med det allerede var klar for semifinale.

Førstkommende lørdag blir det klart om det blir Lillian, Linn Hege eller Leif Birger som går til topps i «Farmen 2010».

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter